Δευτέρα, Μαΐου 17, 2010

Η σύζυγος του Καίσαρα...

Ο κύριος Βοσκόπουλος χρωστάει σύμφωνα με την εφορία 5 εκ. ευρώ. Τίποτα ασυνήθιστο για κάποιον που βγάζει πολλές χιλιάδες ευρώ με κάθε εμφάνισή του. Εδώ όμως το ασυνήθιστο είναι ότι η σύζυγός του, με την οποία συνυποβάλλουν δήλωση, είναι πλέον... υπουργός!!!

Και καλά... αν δεν υπέβαλλαν μαζί δήλωση να χωνέψουμε το "ο κύριος Βοσκόπουλος είναι ιδιώτης" του Πεταλωτή. Αλλά από την στιγμή που η υπουργός έχει κοινή δήλωση είναι φοροφυγάς. Και μεγάλη φοροφυγάς μάλιστα.

Καμιά παραίτηση; Καμιά... απόλυση; Θα πάει κανείς φυλακή; Αλήθεια η ιδιόκτητη κατοικία τους στο Ληστών Κέρκυρας (από όπου είδα τον τραγουδιστή με την κυρία υπουργό να ρίχνει κανάτα το Πάσχα) γιατί τους ανήκει ακόμα; Αν εγώ χρωστούσα, όχι 5εκ. ευρώ, αλλά 20000 ευρώ στην εφορία θα μου είχαν πάρει το δικό μου.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και επειδή είναι Υπουργός όφειλε να ξέρει για τις οφειλές του συζύγου της, από το 1993 μάλιστα;

Κι αν ο Τόλης της το κράταγε κρυφό και ουδέποτε της μίλησε για αυτό το ζήτημα; Αυτό το σκέφτηκες;

Όταν η Ζαχαρέα ήταν παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων, την περίοδο που ο σύζυγός της ήταν Υπουργός, τότε δεν υπήρχε ηθικό θέμα;

Για να μην θυμηθώ τα τόσα σκάνδαλα υπουργών του Καραμανλή, που τους κρατούσε στις θέσεις τους αντί να τους απομακρύνει άμεσα.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΓΑΠ πριν τις εκλογες δεν ηξερε.
Η Γκερεκου δεν ηξερε.
Ρε συ η πολυ μακακες ειστε εκει στο ΠΑΣΟΚ η μας νομιζετε ολους για μακακες

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΣΥ ΑΝΩΝΥΜΕ ΠΡΑΣΙΝΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΠΑΙΚΤΗ
ΤΗΣ 10:27 ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΙΣ ΓΡΑΒΑΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ!!!!!!!!!

ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Η ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΕΑ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ;

ΠΑΣΟΚΙΑ Η ΑΣΥΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ ΤΟΥ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ (Γ.Α.Π.) ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ!!!!!!!

Βασίλειος Περαντζάκης είπε...

Ανώνυμε 10:27

Προφανώς δεν κατάλαβες το ύφος της ανάρτησης, αλλά δεν πειράζει.

1ον) Την αντίδραση αυτή στο θέμα της Γκερέκου την δημιουργήσατε εσείς παρουσιάζοντας ως θέματα πράγματα όπως το να... δουλεύει η Ζαχαρέα σε ιδιωτικό κανάλι όταν ο σύζυγός της ήταν υπουργός (!!!). Αλήθεια έχεις ακούσει ποτέ για την ΠΑΣΟΚα Έλλη Στάη και τον ΠΑΣΟΚο πρώην (πλέον) σύζυγο;

2ον) Αν πιστεύεις ότι η Γκερέκου δεν ήξερε για τις οφειλές του συζύγου την στιγμή μάλιστα που είναι στα δικαστήρια, ή την νομίζεις χαζή (οπότε δεν κάνει για υπουργός) ή είσαι χαζός. Διάλεξε και πάρε.

3ον) Τσουκάτος!!!

Αχχαχαχαχαχαχα!!!!

emily είπε...

Συμφωνώ με όσα γράφεις,μόνο μια διόρθωση στην ορθογραφία θα σου κάνω.Είναι Λιστόν (από το List on) και όχι Ληστών,εκτός και αν το γράφεις ....μεταφορικά για την περίπτωση!!

Βασίλειος Περαντζάκης είπε...

Και έλεγα... θα το προσέξει κανείς; :-)

Πράγματι... έτσι είναι.

john anast είπε...

ΑΠό τη στιγμή που υπογράφει κοινή δήλωση με τον άντρα της, ξέρει. Τελεία.
Το άλλο το είδατε; Ο Τόλης βγάζει 35.000€ το χρόνο. Απίθανο ε; ΕΠίσης έχει 2.1 εκατ. στην τράπεζα. ΑΛήθεια, γι ΄αυτόν δεν έχει αυτόφορο; Μόνο για τους γιατρούς του Κολονακίου;
Αλλά το θέμα δεν είναι αν έπρεπε να παραιτηθεί ή οχι η Γκερέκου.
Κατά τη γνώμη μου, δεν έπρεπε.
Το θέμα είναι (και σωστά το λες Βασίλη) ο λα'ι'κισμός του ΓΑΠ. Με τέτοιες λα'ι'κίστικες και φαιστικές μεθόδους που χρησιμοποιεί η κυβέρνηση, όπως η διαπόμπευση ανθρώπων χωρίς σεβασμό στο τεκμήριο της αθωότητας, προς χάριν εντυπωσιαμού και αποπροσανατολισμού είναι άκρως επικίνδυνη και σοβαρή. Θα έχει καί άλλες συνέπειες. Η Βασικότερη πιστεύω πως θα είναι μια ανθρωποφαγική τάση που έχει αρχίσει να εμφανίζεται στην κοινωνία. Είδαμε ανθρωπους να καίγονται και κάποιοι να φωνάζουν, καλά να πάθετε, τραπεζικοί είστε. Είμαι σίγουρος ότι θα δούμε επιθέσεις σε γιατρούς, πολιτικούς, δημοσιογράφους, δημόσιους υπαλλήλους και γενικά σε κάθε "τύπο" πολίτη. Κι αυτό, γιατί η κυβέρνηση βάζει ταμπέλες σε ολόκληρες κοινωνικές ομάδες, και ανάλογα με την εκάστοτε επικοινωνιακή ανάγκη, τις στοχοποιεί. Αποτέλσμα, ένας κρυφός φασίζων και ανρωποφάγος διχασμός την Ελλ. κοινωνίας.

Η μέθοδος είναι κάτι από την φράση "Διαίρει και βασίλευε"...