Παρασκευή, Μαΐου 28, 2010

Παρεξηγήθηκε ο Τσουκάτος!!!

Στην καραπασοκική ΝΙΚΗ φιλοξενείται η απάντηση του Θεόδωρου Τσουκάτου στην σύγκριση με τον Μαντέλη. Βλέπετε ο στρατηγός δεν τα πήρε για τον εαυτό του τα λεφτά. Τα πήρε για το... κόμμα. Μάλιστα ούτε λίγο ούτε πολύ το εξώφυλλο υπονοεί ότι ο Τσουκάτος είναι σήμερα σχεδόν άπορος.

Πόσο τους λυπάμαι τους κωλοπασόκους.... εεε συγνώμη τους απατεώνες... εεε συγνώμη και πάλι... τους Σοσιαλήσταρχους!!!

Ρε ρεμάλι Τσουκάτε. Αυτό σε πειράζει; Ότι σε έχουν συγκρίνει με τον Μαντέλη; Δεν έχεις καταλάβει τι κάνατε εσύ και το κόμμα σου στην χώρα; Και τώρα έχουμε τον αρχιερέα της διαπλοκής (ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ) να "θλίβεται" και να "λυπάται"  και από την άλλη τον υιό της μαμάς του... τον φανταστικό, διορισμένο με δαχτυλίδι από τον αρχιερέα, πρωθυπουργό να χαίρεται κιόλας που αποκαλύπτονται αυτά για τα οποία έσκιζε τα ιμάτιά του ότι δεν συμβαίνουν με ΠΑΣΟΚ...

Τα πήρε για το κόμμα λέει ο Τσουκάτος. Δεν ήρθε τίποτα στο κόμμα λένε οι ΠΑΣΟΚοι που τα πήραν χοντρά, οπότε όλοι βγαίνουν λάδι. Άσε τον κόσμο να πιστεύει ότι θέλει. Από την στιγμή που δεν είναι σίγουροι για κάτι... δεν συμβαίνει τίποτα.

Όσο για τους ΠΑΣΟΚους που νομίζουν ότι θα βρεθεί και κάτι για την Ν.Δ., να μην χαίρονται πολύ. Τα της Ν.Δ. (σίγουρα υπάρχουν λαμόγια και στη Ν.Δ. όπως σε όλα τα κόμματα εξουσίας) είναι πταίσματα μπροστά στον πλουτισμό των σοσιαλήσταρχών σας. Ακόμα βέβαια περιμένουμε το πόθεν έσχες μεγάλων του ΠΑΣΟΚ, όπως του Τσοχατζόπουλου (πως έκανε γάμο 1εκ ευρώ στο Παρίσι;) και λοιπών σοσιαληστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: