Δευτέρα, Μαΐου 31, 2010

Το έγγραφο που πάει βόλτα...

Η κυβέρνηση αυτή είναι πανικόβλητη. Μπροστά στις αποκαλύψεις για τις μίζες που πήραν οι κυβερνήσεις του Σημίτη επιστράτευσαν πρόχειρη προπαγάνδα που όμως είναι διάτρητη. Χωρίς καν να σκεφτούν βασικά και απλά πράγματα παρουσίασαν τον εκτός Siemens από το 2007 Χριστοφοράκο, να δίνει εντολές το 2008 για μίζες στο υπουργικό συμβούλιο, μόνο και μόνο για να εμπλέξουν την τελευταία κυβέρνηση Καραμανλή σε συμψηφισμούς.

Σήμερα λοιπόν ο κύριος Τζαβαράς ζήτησε να του παραδοθεί ο φάκελος με το επίμαχο σημείωμα. Πήρε λοιπόν ένα φάκελο που απλά δεν είχε μέσα κάτι τέτοιο. Όταν ρώτησε που βρίσκεται το σημείωμα του είπαν ότι το έχει μαζί του (!!!) ο πρόεδρος της επιτροπής.

Σαν πολλοί ΠΑΣΟΚοι δεν μαζεύτηκαν που παίρνουν μαζί τους έγγραφα; Όταν λοιπόν διαμαρτυρήθηκαν από την Ν.Δ. τους είπαν ότι δεν είναι ακριβώς έγγραφο αλλά... email. Χειρόγραφο πάντως email πρώτη φορά ακούω. Πρέπει να είναι τελευταία εξέλιξη της τεχνολογίας... σε ηλεκτρονική μελάνι. Άλλωστε όλοι γνωρίζουμε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι πάντα πρωτοπόρο.

Διαβάστε εδώ τα παρακάτω... εγώ δεν μπορώ να γράψω άλλα. Είμαι πυρ και μανία με τους κωλοπασόκους. Περιμένω αύριο την κυβέρνηση ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ να παραιτηθεί. Είμαι αισιόδοξος έ;

1 σχόλιο:

john anast είπε...

Τι να πει κανείς. Ακόμη και οι καραδικοί τους σήμερα στα δελτία με δυσκολία κρατιόντουσαν μη βάλουν τα γελια. Φαντασου να το είχε κάνει η ΝΔ