Τετάρτη, Αυγούστου 19, 2009

Αρχίσανε τα όργανα....

Έρχεται, δεν έρχεται... έρχεται, δεν έρχεται, αλλά τελικά θα έρθει...

Την κολοκυθιά παίζουν τα ΜΜΕξαπάτησης με το Χριστοφοράκο και τα νέα που μας έρχονται από Γερμανίας πλευρά προκαλούν τριγμούς.

Το ΠΑΣΟΚ πανικοβλημένο ζητά με επιστολή του από τους δικηγόρους να του δώσουν τα στοιχεία που έχει ο Χριστοφοράκος (προφανώς για να τα παραδώσουν στην δικαιοσύνη).

Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητάει από τον Βουλευτή του ΣΥΝ, Κοροβέση Περικλή να... ανακαλέσει. Τι είπε ο Κοροβέσης; Ότι επί οικουμενικής συμφώνησαν δικοί τους σε αναθέσεις συμβάσεων στην Siemens για τις οποίες και καταβλήθηκαν μίζες. Και ο δημοκρατικότατος ΣΥΡΙΖΑ, αντί να ψάξει να δει τι εχει γίνει... ζητάει απο τον βουλευτή να... ανακαλέσει!!!

Ο Χριστοφοράκος δεν τολμάει καν να κατηγορήσει ζωντανό Νεοδημοκράτη και κατηγορεί πεθαμένο που δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Αντίθετα ο Γείτονας στο ΠΑΣΟΚ (που τον είχα και για έντιμο και τώρα αμφιβάλω πλέον) τώρα σκίζει τα σοσιαλιστικά Αρμάνι κουστούμια του, ότι δεν πήρε ποτέ μίζες το ΠΑΣΟΚ (20 χρόνια ήταν άγιοι και οι μίζες πήγαιναν στην Ν.Δ. που δεν έδωσε σχεδόν καμία δουλειά στην Siemens και μάλιστα έπεσε και για αυτό...).

Μιλάμε για το θέατρο του παραλόγου!!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΡΙ ΤΙΝΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ;
ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ή ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ;
Τα υψηλά και όμορφα οράματα που τάζει ο Γιωργάκης είναι τζάμπα κουβέντες.
Όμως, σε όσα ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ βρίσκεται η ουσία.
1.Λέει «όλα στα φώς» αλλά ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ που πήγαν τα λεφτά που πήρε ο Τσουκάτος από τη Μίζενς. Παρουσίασε μάλιστα κάτι χειρόγραφα μπακαλόχαρτα με εντελώς στρογγυλεμένα ποσά, με τα οποία γέλασε όλη η Ελλάδα.
2.Λέει ότι είναι η Ζίμενς αφορά και τα δύο μεγάλα κόμματα αλλά ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ τίποτε για τις υπογραφές όλων των υπουργών Μεταφορών και Οικονομίας του πασόκ στις χαριστικές συμβάσεις της Ζίμενς από το 1993 έως το 2003. Όταν αποκαλύπτεται ότι στο Δ.Σ. του ΟΤΕ υπήρχαν ο Παπακωνσταντίνου και σχεδόν όλοι οι σήμερα προφυλακισμένοι πασόκοι, συνεχίζει να κάνει την πάπια.
3.Λέει ότι μετά το 2004 ο Χριστοφοράκος τάιζε και τη ΝΔ αλλά ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ γιατί το 2006 η ΝΔ αρνήθηκε να παραλάβει το C4I του παιδικού φίλου του Γιωργάκη, του Τρεπεκλή.
4.Λέει ότι θα πατάξει την αδιαφάνεια αλλά ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ποιοί σοσιαλιστές έδωσαν στο Χριστοφοράκο να έχει δύο διαφορετικές αστυνομικές ταυτότητες, το 1981 η μία ( ΜΙ5786/1981) και το 2001 η άλλη ( Φ147016/2001) και να τις χρησιμοποιεί...κατά το δοκούν.
5.Λέει ότι η ΝΔ φυγάδευσε το Χριστοφοράκο αλλά ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ποιό στέλεχος του ΠαΣοΚ φρόντισε να πάρει ο κ. Χριστοφοράκος την Γερμανική υπηκοότητα στην Καρλσρούη το 1994.
Μπορώ να καταπιώ πολλά πράγματα αλλά η κοροϊδία μου ανεβάζει το αίμα στο κεφάλι.
Κυρίως, γιατί με υποτιμά.

Agg3los είπε...

ακουσα τωρα ι θα κανει το πασοκ μυνηση ,αγωγη κλπ..στον Χριστοφρακο!το ακρον αωτο του θρασους!