Παρασκευή, Αυγούστου 07, 2009

Μαύρη μαυρίλα...!!!

Ακρίβυναν οι... κατεψυγμένες έτοιμες πίτσες!!!

ΠΩ ΠΩ ΠΩ!!!

Προσέξτε τίτλο στο nooz.gr: Ανατιμήσεις έως και 29% το τελευταίο δίμηνο

Διαβάζω και εγώ... και βλέπω το εξής: "Ο υφυπουργός Γιώργος Βλάχος, έδωσε χθες στη δημοσιότητα τις μεταβολές των τιμών σε 160 προϊόντα καθημερινής χρήσης, που αντιστοιχούν σε 2.000 κωδικούς και σταθερά παρακολουθεί το υπουργείο Ανάπτυξης."

Και πιο κάτω αυτό: "Σύμφωνα με τη λίστα του υπουργείο σημειώθηκαν αυξήσεις σε 8 κατηγορίες προϊόντων που φθάνουν ακόμα και το 29%.
Αύξηση 12,56% στις χοιρινές μπριζόλες, έως 11,79% στα κατεψυγμένα αλιεύματα, 11,74% στις τσιπούρες ιχθυοτροφείου, έως 21,28% στις κονσέρβες τόνου, έως 6,76% στο φρέσκο γάλα, έως και 10,26% στις μπίρες σε γυάλινη φιάλη και έως 29,65% στις κατεψυγμένες έτοιμες πίτσες.
"

Δηλαδή τώρα εμένα αυτό γιατί μου φαίνεται ως υπερβολή; Είναι δυνατόν από τόσα προϊόντα, να εστιάζουν σε... 8 που ανέβηκαν και οι κατεψυγμένες πίτσες να είναι το θέμα τους; Δημοσιοκαφρίλα σε όλο της το μεγαλείο!!! Τον Μεσσία γρήγορα... να μας σώσει...!!!

1 σχόλιο:

ΔΑΚΕ Π.Ε. ΧΑΛΚΙΔΑΣ είπε...

Αυξήθηκαν και οι οδοντογλυφίδες! Από 0,55 ευρώ αυξήθηκαν στα 0,67 ευρώ! Γρήγορααααα να δώσει συνέντευξη τύπου το ΠΑΣΟΚ με τον Παπακωνσταντίνου και να καταγγείλει την Κυβέρνηση για τις οδοντογλυφίδες!!! Πως δεν πήρε χαμπάρι ο Καρχιμάκης ένα τόσο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ θέμα!!!