Πέμπτη, Αυγούστου 06, 2009

6 μήνες μετά τον Σεπτέμβρη του 2007 άρχισε το κασετόφωνο...

Κάθε μέρα τα ίδια εδώ και ενάμιση χρόνο. Το ΠΑΣΟΚ ζητά εκλογές... και κατηγορεί την κυβέρνηση ότι διατηρεί την εκλογολογία!!! Το μόνο που θα μπορούσε να κάνει η κυβέρνηση για να μην... "διατηρεί" την εκλογολογία θα ήταν να απαγορεύσει στα ΜΜΕξαπάτησης να μεταδίδουν τις ανοησίες του ΠΑΣΟΚ.

Ότι έργο και να κάνει η κυβέρνηση, για το ΠΑΣΟΚ είναι λίγο, αργά, ρουσφέτι, άχρηστο και διάφορα άλλα... Καμία πρόταση, καμία απολύτως επαφή με την πραγματικότητα από την Ιπποκράτους. Μόνο ευχολόγια, και άγνοια της πραγματικότητας!!!

Εν μέσω κρίσης, όπου σχεδόν όλα τα κράτη του κόσμου έχουν αρνητικό πρόσημο στην ανάπτυξη, η Ελλάδα με το -1% έως +1% είναι... κατεστραμμένη σύμφωνα με το ΠΑΣΟΚ!!! Σε όλον τον κόσμο μένουν εκατοντάδες χιλιάδες άνεργοι... οι "υπολογιζόμενοι" 19000 από την πτώση του τουρισμού 10% κατέστρεψε την Ελλάδα σύμφωνα με το ΠΑΣΟΚ. Αλήθεια.... οι 100000 άνεργοι στον χώρο του τουρισμού που έλεγαν τον Μάρτιο που είναι;

Ο κ.Παπανδρέου όμως έχει τις λύσεις. Απλά τις κρατάει για τον εαυτό του. Ούτε στον φίλο Σοσιαλιστή Θαπατέρο τις έδωσε, ούτε στον Εργατικό κύριο Μπράουν. Τους άφησε όλους να καταστρέφονται εν μέσω κρίσης!!! Ανάλγητος τελείως. Γιατί; Γιατί μόνο του μέλημα είναι η αρπαγή της εξουσίας. Τα ΜΜΕξαπάτησης κατάφεραν και φόρτωσαν όλα τα σκάνδαλα ΠΑΣΟΚ στην Ν.Δ. και τώρα περιμένουν απλά να αρχίσουν ξανά το φαγοπότι...!!!

Εκλογές ΔΕΝ γίνονται. Αν θέλει το ΠΑΣΟΚ να τις προκαλέσει εκβιαστικά ας το κάνει. Η Ν.Δ. όμως εκλέχτηκε για να κυβερνήσει μέχρι το 2011 και αυτό θα κάνει. Όσοι μιλάνε για εκλογές λοιπόν ή να το βουλώσουν, ή να τις προκαλέσουν...

1 σχόλιο:

Demelene είπε...

Έχεις δικιο έλεος με τις εκλογές. Ασε που κάνουν και πατάτες στο ΠΑΣΟΚ.

Όμως όπως συχνά δυστυχώς πολύ πρισματική και απλοική η προσέγγιση σου στο προσήμο του ρυθμού ανάπτυξης.