Κυριακή, Δεκεμβρίου 14, 2008

Και όμως... Προσέξτε οργασμό παραπληροφόρησης.

Κανένας δεν λέει ότι οι εντολές προς τους Ειδικούς φρουρούς ήταν οι σωστές. Όλοι λένε ότι η αστυνομία είχε εντολή να σκοτώσει τον μικρό Αλέξανδρο!!! Και σε αυτό βάσισαν όλες τις καταστροφές και την δικαιολόγησή τους...!!! Και όμως. Ακόμα και ο δεύτερος ειδικός φρουρός λέει ότι είπε στον συνάδελφό του να φύγουν όπως διατάχθηκαν. Ακόμα και να μην πιστεύουμε αυτόν, οι εντολές που είχαν ήταν σαφείς και καταγεγραμμένες. Αλλά τις αγνόησαν. Και το αποτέλεσμα το ξέρουμε.

Η απαξίωση της αστυνομίας βάση ελλιπών στοιχείων και δη απόκρυψης στοιχείων από τα ΜΜΕ δείχνει το πρόβλημα που έχουμε. Κάποιους τους βολεύει να υπερβάλλουν τα μεν και να υποκρύπτουν τα δε. Η προβοκάτσια είναι προφανής. Και γίνεται συνειδητοποιημένα και οργανωμένα. Περίμεναν την αφορμή και ήξεραν ότι θα την βρουν. Γιατί δεν είμαστε ρομπότ, οπότε κάποιος θα έκανε το λάθος. Και το έκανε. Και το φορτώθηκαν όλοι και χρησιμοποιούν τον θάνατο του μικρού Αλέξανδρου για να εφαρμόσουν τα σχέδιά τους. Τα σχέδια καταστροφής της χώρας διότι δήθεν έχει ευθύνες η... επάρατη δεξιά κυβέρνηση. Όσο το λένε και επιμένουν, τόσο φαίνεται ότι έχουν δίκιο όσοι μιλάνε για ξένο δάχτυλο. Γέλασα όταν το άκουσα πρώτη φορά από την Παπαρήγα, όμως με αυτά που βλέπω να λέγονται και να γράφονται τις τελευταίες μέρες την πιστεύω.

Όχι ότι αυτό σημαίνει πως δεν υπάρχουν ευθύνες της κυβέρνησης. Βεβαίως και υπάρχουν. Υπάρχουν ευθύνες γιατί δεν έδιωξε αμέσως όλους τους διεφθαρμένους από τον κρατικό μηχανισμό, αλλά τους άφησε στο όνομα της συναίνεσης. Τέρμα με την συναίνεση. Διώξτε τους όλους ΤΩΡΑ. Υπάρχουν ευθύνες γιατί άφησε τα δεξιά λαμόγια να λυμαίνονται τον κρατικό μηχανισμό για να μην μείνουν... παραπονούμενοι. Διώξτε τους ΤΩΡΑ. Αν θέλετε να μην παραδώσετε την χώρα στους προβοκάτορες υπαλλήλους των Αμερικανών, διώξτε τους ΤΩΡΑ. Διαφορετικά θα ψηφίσω ΠΑΠΑΡΗΓΑ....

Είδα προχθές στην ΝΕΤ τον Ευρυπίδη Στυλιανίδη να μιλάει για ένα φυλλάδιο που μοίρασαν σε σχολεία με την υπογραφή της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ και το οποίο μιλούσε για "κυβέρνηση δολοφόνων", για "μπάτσους γουρούνια δολοφόνους" και για εξεγέρσεις "ακόμα και με βία". Και έλεγε ότι δεν κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι υποκινεί, αλλά παρακαλούσε να το ψάξουν και να σταματήσουν τα μέλη τους που υπερβάλλουν. Και όμως... στον FLASH διάβασα ότι ο Στυλιανίδης κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ!!! Το άρθρο αυτό φρόντισαν να το αφαίρεσαν όμως! Το συγκεκριμένο φυλλάδιο το έδειξαν, μαζί με τα επίμαχα σημεία, αλλά δεν έχει αναπαραχθεί πουθενά αλλού. Αντίθετα η τμηματική φωτογραφία ενός δήθεν ακροδεξιού που κρατάει μαχαίρι δήθεν απέναντι από το Πολυτεχνείο (φαίνεται ένα θολό κράσπεδο και ο μισός κορμός του "ακροδεξιού") μεταδίδεται παντού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: