Τρίτη, Δεκεμβρίου 16, 2008

Η "αριστερά" και οι εξωτερικοί της συνεργάτες

Τους πιάσαμε να παραπληροφορούν, όχι μία αλλά πολλές φορές τις 10 μέρες μετά την δολοφονία του 15άχρονου Αλέξανδρου από τον Ειδικό Φρουρό. Και συνεργάζονται πολύ ωραία... Το Reuters είχε ανθρώπους από τα μέσα Νοεμβρίου ήδη στην Ελλάδα και ετοιμαζόταν. Το ίδιο και το BBC. Και βρήκαν την τέλεια αφορμή... Τα τοπικά Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης έκαναν την μέρα νύχτα, έβαλαν το φιτίλι όπως διατάχθηκαν και άρχισε το γλέντι...

Ψεύτικα Βίντεο για Χρυσαυγίτες στην Πάτρα, Μαχαίρια που κρατάνε ακροδεξιοί στον Πολυτεχνείο, αδιάκοπες αυτόβουλες προσελεύσεις αυτόπτων μαρτύρων (που είδαν τον αστυνομικό να σημαδεύει και να πυροβολεί τον 15άχρονο), φωτογραφίες που δείχνουν αστυνομικούς να έχουν βγάλει το όπλο, αλλά χωρίς να δείχνουν το πλάνο ολόκληρο, δήθεν αθωώσεις αστυνομικών που έδειραν τον φοιτητή στο γνωστό επεισόδιο της "ζαρντινιέρας" ενώ η αλήθεια είναι άλλη και όλα τα λοιπά γνωστά τερτίπια παραπληροφόρησης.

Και πάνω από όλα; Κάνουν πάρτι πάνω στο νεκρό σώμα του 15άχρονου Αλέξανδρου και δεν μπορούν να κρύψουν την χαρά τους που επιτέλους θα ρίξουν την επάρατη δεξιά κυβέρνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: