Κυριακή, Δεκεμβρίου 14, 2008

Δείτε πόσο πραγματικά νοιάζονται..

Οι "αριστεροί" και "προοδευτικοί" μας πολιτικοί λένε ότι νοιάζονται για την νέα γενιά και για το περιβάλλον. Όταν τα κανάλια τους βάζουν το μικρόφωνο, φωνάζουν κατά του "κατεστημένου" που όμως οι ίδιοι διατηρούν.

Αυτές τις μέρες, με τις απαράδεκτες φασαρίες από κουκουλοφόρους και τις δικαιολογημένες διαμαρτυρίες από μαθητές, έχουν σταματήσει τα έργα ανάπλασης στον Βοτανικό και στους Αμπελόκηπους. Εκεί που τώρα είναι τσιμέντο και σκουπίδια θα γίνουν συνολικά 170 στρέμματα πρασίνου που τόσο χρειάζεται η Αθήνα και θα δοθεί δουλειά σε τουλάχιστον 2500 ανθρώπους στα 2 χρόνια που θα κρατήσουν τα έργα. Και όμως... Οι ευαίσθητοι οικολόγοι και φίλοι των εργαζομένων με προσφυγή τους στο Σ.Τ.Ε., θέλουν να αναβάλουν τα έργα!!!

Διαβάστε την ανακοίνωση του δήμου Αθηναίων που έχει περάσει στα ψιλά.

Από τον ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύεται ότι θέλουν μόνο καταστροφή. Τίποτε άλλο. Το καταγγέλλω επώνυμα και υπεύθυνα. Θέλουν με κάθε τρόπο να σταματήσουν ότι σωστό και να προκαλέσουν όσο το δυνατόν περισσότερα προβλήματα. Αλήθεια για ποιο λόγο; Γιατί τόσο μίσος απέναντι στο περιβάλλον και στην νεολαία; Γιατί άλλα λένε και άλλα πράττουν στα μουλωχτά; Ποιοι τους πληρώνουν για αυτό;

Δεν υπάρχουν σχόλια: