Τρίτη, Δεκεμβρίου 09, 2008

Γιατί τα μικρά μαγαζιά;

Και όμως... μέσα στην καταστροφή, άφησαν άθικτα τα δύο μεγαλύτερα καταστήματα στο κέντρο ενώ κατέστρεψαν όλα τα υπόλοιπα... Γιατί άραγε; Μήπως αυτός που τους καθοδηγούσε έχει ποσοστά σε αυτά;

Και μη μου πει κανείς ότι εκπρόσωπος της πλουτοκρατίας είναι το μαγαζάκι 50 τ.μ. στην Ομόνοια ή το βιβλιοπωλείο δύο γωνίες πιο πάνω, αλλά δεν είναι το τετραώροφο πολυκατάστημα ακριβώς δίπλα...!!! Και μην πει κανείς ότι ήταν ερμητικά κλειστό... Το ίδιο ήταν και το κατάστημα της Vodafone που έκαψαν όμως μια χαρά,γιατί αυτά είναι franchise και ανήκουν σε μικροεπιχειρηματίες.

Φαίνεται καθαρά ο στόχος που είχαν και ο θάνατος του μικρού Αλέξανδρου απλά τους έδωσε την ευκαιρία.

Αλήθεια... γιατί η πορεία του ΚΚΕ ήταν ειρηνική και αυτή του ΣΥΡΙΖΑ κατέληξε σε καταστροφές; Που ήταν η περιφρούρησή της; Γιατί άφησαν τους κουκουλοφόρους να μπουν ανάμεσά τους; Ξέρετε την απάντηση. Και εγώ την ξέρω. Και δεν φοβάμαι τίποτα. Επώνυμα το λέω όπως πάντα. Η ακροαριστερά που εκπροσωπείτε από τον ΣΥΡΙΖΑ έδειξε τα δόντια της επιτέλους. Τώρα όλος ο κόσμος γνωρίζει. Και ας έρθουν να μου ζητήσουν το λόγο. Ας μου κάνουν μήνυση.

Η τυμβωρυχία τους μέχρι εδώ...

1 σχόλιο:

alexandros είπε...

Η κ.Διαμαντοπούλου πυθεία ή ...γνώστης ???
Δείτε το βίντεο που βρήκα στο ​​​​​politis-gr​​​​​
Ας πούνε επιτέλους την αλήθεια.
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ .!!!!!!