Παρασκευή, Δεκεμβρίου 05, 2008

Το μέγα λάθος αυτής της κυβέρνησης...


Ποιο είναι το μεγάλο λάθος αυτής της κυβέρνησης στην περίπτωση του Βατοπαιδίου; Απλό. Θεώρησε ότι η απόφαση των υπουργών του ΠΑΣΟΚ να παραδοθεί η Βιστονίδα στην Μονή Βατοπαιδίου, μαζί με τις εκτάσεις γύρω και την νησίδα δεν παρουσίαζε πρόβλημα. Έτσι ο μόνος τρόπος να την πάρει πίσω ήταν να κάνει τις ανταλλαγές. Και τώρα οι ανταλλαγές έχουν γίνει η σημαία του σκανδάλου για το ΠΑΣΟΚ.

Μέγα λάθος λοιπόν της Νέας Δημοκρατίας ότι δεν ακύρωσε ΑΜΕΣΩΣ οτιδήποτε έκανε το ΠΑΣΟΚ. Ποιος ξέρει πόσα άλλα μας περιμένουν. Ήδη έχουμε βρει το θέμα της Siemens (λεφτά πήγαν στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ αποδεδειγμένα), όλοι ξέρουμε ότι οι υποκλοπές είχαν ξεκινήσει από το 2003 (επί ΠΑΣΟΚ δηλαδή) και ένα σωρό άλλα θέματα.

Και όμως, τα παπαγαλάκια των ΜΜΕξαπάτησης εξακολουθούν να σιγοντάρουν το ΠΑΣΟΚ. Γιατί; Μα γιατί αυτό θέλουν κυβέρνηση οι γνωστοί έμποροι όπλων/μεγαλοεργολάβοι.

Ε δεν θα τους αφήσουμε. Τελείωσε η εποχή της παντοκρατορίας των παραδοσιακών ΜΜΕ. Τώρα έχει δύναμη και ο πολίτης. Και ο πολίτης έχει πάνω από μία πηγή να μαθαίνει την αλήθεια. Τα ψέματά τους και οι υπερβολές τους δεν θα έχουν για πολύ καιρό ακόμα την πρώτη θέση στην "ενημέρωση" όπως αυτοί την θέλουν.

4 σχόλια:

http://naxios.blogspot.com είπε...

AYTA ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΑΓΡΙΩΝΕΙΣ ΤΟΝ ΈΜΜΙΣΘΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΚΥΡΙΟ ΚΡΟΓΙΑ

Βασίλειος Περαντζάκης είπε...

Τώρα λένε σκάνδαλο τα συμβολαιογραφικά!!! Δηλαδή οι συμβολαιογράφοι για κάποιο περίεργο λόγο δεν θα έπρεπε να πληρωθούν για τα συμβόλαια!!! Θα έπρεπε να βάλουν τα εκατομμύρια ευρώ σε δικαιώματα από την τσέπη τους!!!

Filippos είπε...

Βασίλη ακόμη και νόμιμα να έγιναν όλες οι διαδικασίες,δε δικαιολογούνται τόσα ποσά σε λογαριασμούς μιας μονής!! Τώρα αυτά που λες στα αλήθεια τα πιστεύεις?? Δεν έχει ξανασυμβεί αυτό,να μην πατάει κυβέρνηση στη βουλή! Κι εσύ τους υπερασπίζεσαι... Τι να πω? Ελπίζω μόνο να είσαι πράγματι αγνός ιδεολόγος και ψηφοφόρος της ΝΔ και όχι κανάς βαλτός!! Γιατί και στο Διαδίκτυο επικρατεί χάος.. Με ποιο δικαίωμα δυο μοναχοί μπαινοβγαίνουν σε όποιο υπουργικό γραφείο θέλουν? Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι φίλε μου... Η αξιοπιστία αυτής της κυβέρνησης βρίσκεται στο ναδίρ! Εσύ θα μας πεις στο τέλος ότι δεν έγινε και τίποτα! Απάντα επί της ουσίας και όχι με υπεκφυγές όπως ο Ρουσόπουλος που έχει το μοναδικό ταλέντο να κάνει το άσπρο μαύρο!

Βασίλειος Περαντζάκης είπε...

Τα ποσά σε λογαριασμούς της μονής τα έβαλε η κυβέρνηση; Η μήπως τώρα μπήκαν και φταίει για αυτό η Ν.Δ.!!! Πλάκα κάνεις;

Οποιοσδήποτε Έλληνας πολίτης μπορεί να πάει σε υπουργικά γραφεία. Οι μοναχοί δεν διαφέρουν, απλά τους ξεχωρίζεις από τα ράσα...

Όσο για την αξιοπιστία της κυβέρνησης επέτρεψέ μου να έχω διαφωνίες. Έχει κάνει τα περισσότερα σε σχέση με όσα έχει πει οποιαδήποτε άλλη κυβέρνηση και έχει να αντιμετωπίσει και τις δυσκολότερες καταστάσεις, πρώτα με τους Ολυμπιακούς, μετά με το πετρέλαιο και τώρα με την διεθνή οικονομική κρίση.