Πέμπτη, Δεκεμβρίου 04, 2008

Πως διαστρεβλώνουν;

Ήμασταν πίσω σε όλα όταν ανέλαβε κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία. Και τώρα το ότι η Ν.Δ. δεν μπόρεσε να κάνει θαύματα το χρησιμοποιούν εναντίων της.

Έτσι π.χ. στο θέμα των παράνομων χωματερών... όταν ανέλαβε η Ν.Δ. υπήρχαν πάνω από 3 χιλιάδες. Τώρα είναι λιγότερες από τις μισές. Είμαστε όμως στο όριο να πληρώσουμε πρόστιμο. Οπότε τι κάνει το ΠΑΣΟΚ; Λέει "δεν έκανε τίποτα η Ν.Δ." ενώ στην ουσία αυτοί ήταν που δεν είχαν κάνει τίποτα...!!!

Στο θέμα της διαφάνειας, όταν ανέλαβε η Ν.Δ. ήμασταν 8 μονάδες χαμηλότερα, αλλά επειδή προστέθηκαν και άλλες χώρες από πάνω... υποχωρήσαμε θέσεις στον γενικό πίνακα!!! Και για αυτό βέβαια η Ν.Δ. φταίει και όχι αυτοί που μας πήγαν στην κατάσταση που βρισκόμασταν!

Στην υγεία, ανέλαβε η Ν.Δ. και υπήρχαν 6000 ελλείψεις σε γιατρούς και 20000 ελλείψεις σε προσωπικό. Σήμερα υπάρχουν οι μισές ελλείψεις που όμως είναι πάλι μεγάλες.. και το ΠΑΣΟΚ που τις δημιούργησε πάλι το ρίχνει στην Ν.Δ. !!!

Στην ενέργεια, τα τελευταία χρόνια του ΠΑΣΟΚ δεν είχε γίνει καμία μελέτη και όμως τολμάνε να πουν ότι η Ν.Δ. δεν κάνει έργο...!!!

Ακόμα, ακόμα και στον Διαδίκτυο που ήμασταν οι τελευταίοι που μπήκαμε στην Ευρυζωνικότητα και έχουμε καταφέρει σε 4 χρόνια διείσδυση από το 7% στο 31% των νοικοκυριών... πάλι η Ν.Δ. φταίει....

Στην οικονομία, αφού φάγανε όλα τα λεφτά σε κακοτεχνίες και αναθέσεις στην Siemens, αφού μας αναγκάζουν να πληρώνουμε κοντά 10Δις ευρώ σε ανειλημμένες υποχρεώσεις για εξοπλισμούς... και υποβρύχια που γέρνουν, μας λένε σπάταλους, ενώ η 5ετία ανέβασε το ποσό μόνο κατά 2 Δις (4 φορές λιγότερα από την τελευταία 5ετία του ΠΑΣΟΚ)!!!!

Η ίδια ιστορία παντού σχεδόν. Και λέω σχεδόν, γιατί όταν αυτά δεν γίνονται γνωστά από την κυβέρνηση, η ευθύνη δεν πάει όλη στους προηγούμενους που τα δημιούργησαν.

1 σχόλιο:

john anast είπε...

Εϊναι πιστεύω ένα ωραίο επικοινωνιακό κόλπο που βασίζεται στην παροιμία "όπου ακούς πολλά κεράσια..." Δημιουργουν από το υποψήφιο θύμα μεγάλες προσδοκίες, υπερβολικές. Στη συνέχεια τα υπόλοιπα είναι εύκολα. Ο κόσμος δεν πρόκειται να δει ποτέ όλα αυτά που του τάξανε οι δημοσιογράφοι, επομένως ότι και να έχει πετύχει το θύμα είναι πολύ κατώτερο των προδοκιών, επομένως αποτυχία.
Το ίδιο έκαναν και με τον Obama, Και ήδη αρχίζει η απογοήτευση...