Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 17, 2008

Ολυμπιακή.

Ανακοινώθηκε η λύση που έγινε δεκτή και από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Μέχρι 31.12.2009 πρέπει να έχει ιδιωτικοποιηθεί η Πάνθεων που προκύπτει από την διάλυση της Ολυμπιακής.

Τέρμα, τέλος.

Έχουν όμως αντιρρήσεις οι συνδικαλιστές της Ολυμπιακής (έκπληξη!!!). Και φυσικά μαζί τους συμφωνεί 100% και το ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ δεν προτείνει λύση. Απλά διαφωνεί με την λύση που δίνει η κυβέρνηση. Όχι για κάποιο συγκεκριμένο λόγο. Απλά διαφωνεί (έκπληξη!!!).

Επειδή λοιπόν δεν έχουν κάτι να προτείνουν και το πρόβλημα αυτοί το επιδείνωσαν θα παρακαλούσα να μας αφήσουν εμάς τους δεξιούς να το λύσουμε...!!! Και όσοι συνδικαλιστές δεν θέλουν να δουλέψουν μπορούν να πάρουν το δρόμο της σύνταξης, αρκεί να έχουν 6000 ένσημα. Διαφορετικά... θα δουλέψουν θέλουν δεν θέλουν...

3 σχόλια:

Demelene είπε...

Με βάση τι ακουγα το πρωί στο ραδιόφωνο να σου πω έχω κάποιες διαφωνίες.

Ειμαι φανατικός πολέμιων των δημόσιων υπαλλήλων είτε είναι δημόσιο είτε δεκο είτε ολυμπιακή κτλ κτλ.

Την ιστορία της Ολυμπιακής δεν έχω ζήσει αρκετά καλά λόγω του πατέρα μου που ήταν φροντιστής εδάφους σε αμερικάνικη εταιρία αλλά και του θειου μου που ήταν αντίστοιχως στην Ολυμπιακή.

Η Ολυμπιακή δεν ειναι εξολοκλήρου για πέταμα. Ειλικρινά πιστεύω ότι έχει πολύ καλό τεχνικό τμήμα και πολύ καλούς πιλότους.

Το πρόβλήμα ειναι διαχειριστικό και εδώ είναι που διαφωνώ. Το να την πουλήσεις ή να την κλείσεις ειναι χαζό και μια φαινομενικά εύκολη και πανάκριβη λύση.

Ας διώξει όλους όσους κάθονται και τα ξύνουν στα γραφεία και όσους τρώνε τρελά λεφτά και αρνούνται πχ να δουλέψουν. Κάτι πιλότοι πχ που δεν θέλουν να εκπαιδευτούν σε νέα αεροπλάνα αλλά ακόμα εισπράτουν μάτσο λεφτά.

Αν θέλει η κυβέρνηση να κάνει δουλειά πρέπει να βάλει το μαχαίρι στο κόκαλο και να τουφεκήσει όλους αυτούς. Όμως αυτό πρέπει να το κάνει και σε κάθε άλλο δημόσιο φορέα.

Αντ' αυτού από αυτά που έχω καταλάβει συγνώμη αλλά πάλι για τα ιδιωτικά κεφάλαια δουλεύει, με πρόσχημα την ανοιχτή πληγή που λέγεται Ολυμπιακή.

Όλες οι κυβερνήσεις μέχρι τώρα ειναι απλά ένοχες γιατί απλά δεν έχουν κάνει το αυτονόητο.
Δεν έχουν ξεφορτωθεί την διαχείριση. Συνεπώς όπως πάντα τα περί κομμάτων τα ακούω βερεσέ.

Και το πανηγύρι της Ολυμπιακής ακούγεται από την εποχή Μιτσοτάκη.

Τέλος να πω ότι βασικό υπεύθυνο για τα χάλια της Ολυμπιακής θεωρώ τον απόλυτο υπεύθυνο όλων των κακών αυτής της χώρας, τον λατρεμένο για πολλούς Ανδρέα Παπανδρέου.

Προσωπικά τον μισω.

mb είπε...

Distixos Demelene, den iparxh allh lush......ta fago potia twn proigoumenon etwn eixe epiptoshs.

Sixaritiria ston Hadjidaki.....makran apo tous pio aksious politikous ths Ellados.

Βασίλειος Περαντζάκης είπε...

@demelene, η λύση που λες απλά δεν θα περπατήσει. Η Ολυμπιακή είναι τελειωμένη. Δεν σώνεται χωρίς να διαλυθεί. Τα χρήματα που χρωστάει και χρεώνεται το κράτος, δηλαδή εγώ και εσύ, δεν πρόκειται να τα πάρουμε πίσω και δεν θέλουμε να συνεχίσουμε να ρίχνουμε χρήματα σε ένα πηγάδι χωρίς πάτο.

Οι υπηρεσίες που παράγουν και δουλεύουν παραμένουν ως έχουν. Οι υπόλοιπες απλά διαλύονται μαζί με τον οργανισμό αυτό. Reboot...