Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 04, 2008

Φορολογικό νομοσχέδιο

Θα το επαναλαμβάνω συχνά για να το διαβάσουν όλοι όσοι έρχονται στο blog μου. Γράψτε το και εσείς στα blogs σας.

Αν ισχύει αυτό που άκουσα στο Mega, η ρύθμιση για το αφορολόγητο στους Ελεύθερους Επαγγελματίες είναι απλά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ. Σε αυτό αν είχε επικεντρωθεί το ΠΑΣΟΚ οι μετρήσεις μέχρι την ΔΕΘ θα το έβγαζαν πρώτο κόμμα. Τύχη ήταν καθαρά οι γκάφες τους. Μη περιμένουν να κρατήσει πολύ αυτή η τύχη.

Πρέπει να αλλάξει η ρύθμιση και να βοηθάει τους νέους ελεύθερους επαγγελματίες και τους νέους με τα γνωστά "μπλοκάκια". Η περίοδος χάριτος 3 ετών δεν σημαίνει κάτι. Πρέπει να βρεθεί άλλος τρόπος να χτυπηθεί η φοροδιαφυγή στον χώρο των ελεύθερων επαγγελματιών. Το να βάλουν χέρι στα χαμηλότερα εισοδήματα για να πάρουν και λίγα από τους φορφυγάδες, εκτός του ότι θα κοστίσει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο σε αυτή την κυβέρνηση είναι άδικο. Τελείως άδικο.

1 σχόλιο:

Demelene είπε...

Πες τα ρε Βασίλη.
Αντι να πάνε να μαζέψουν λεφτά από εκεί που υπάρχουν και με το τσουβάλι, ή έστω από εκεί που τους κλέβουν πάνε να τα βάλουν πάλι με τους απλούς πολίτες που δεν έχουν την πολιτέλεια να ανήκουν σε κάποιο από αυτά τα απεχθή συνδικάτα και τα τραγικά δικαιώματα ο θεός να τα κάνει.

Βάλε χέρι ρε φίλε στους ταρίφες και στους βενζινοπώλες. Και άσε τους κακομοίρηδες τους ΤΕΒΕ που είναι σε αυτό το ταμείο για να μην τρώει της επιχείρησης τα λεφτά το άχρηστο στο ΙΚΑ.

Πωώπ δεν μπορώ θα πάρω πάλι .