Τρίτη, Σεπτεμβρίου 02, 2008

Τι βόμβα ήταν αυτή που πέταξε χθες το ΠΑΣΟΚ;

Η βόμβα που πέταξε χθες το ΠΑΣΟΚ ήταν μία από αυτές που κάνουν... σπλατς. Λάσπη και τίποτε άλλο. Φανερή, ονομαστική ψηφοφορία, με μοναδικά μηχανογραφημένα ψηφοδέλτια και όμως αυτοί υπονοούν ότι έγινε νοθεία!!!

Δεν ξέρω ποιος εγκέφαλος έβαλε τον κ.Παπανδρέου να εμφανίσει αυτό το "ντοκουμέντο" αλλά τον έκανε ρεζίλι. Άντε τώρα να το πάρει πίσω.

Αντί λοιπόν ο κ.Παπανδρέου να μιλήσει για την οικονομία και το φορολογικό νομοσχέδιο και με αίσθηση ευθύνης να πει τι προτείνει η αντιπολίτευση, εκμεταλλευόμενος και τις αντιρρήσεις ανθρώπων της δεξιάς, προτίμησε να ρίξει λάσπη σε έναν θεσμό για λόγους εντυπώσεων.

Πρώτη φορά βλέπω αντιπολίτευση επικίνδυνη για τον τόπο. Γιατί; Γιατί δεν ελέγχει το έργο της κυβέρνησης, αλλά προσπαθεί με κάθε θυσία να ρίξει την κυβέρνηση για να πάρει εκείνο την εξουσία. Και δυστυχώς εκεί που θα μπορούσε να ελέγχει την κυβέρνηση και να αποτρέπει λάθη της, αγνοεί τελείως τον ρόλο της. Κρίμα. Για μένα το ΠΑΣΟΚ τελείωσε οριστικά χθες. Ότι ίχνος πολιτικής κατεύθυνσης είχε μείνει, έφυγε με αυτή την γκάφα τεραστίων διαστάσεων.

Κρίμα κ. Παπανδρέου... κρίμα.

2 σχόλια:

Demelene είπε...

Αν μου επιτρέπεις ένα σχόλιο!
Κάθε αντιπολίτευση που έχει περάσει από αυτό τον τόπο, τα τελευταία πολλά χρόνια απλά ήταν επικίνδυνη για τον τόπο. Πρακτικά το ίδιο και οι κυβερνήσεις.

Σχετικά με το θέμα των εκλογών, εγώ πιστεύω http://demelene.blogspot.com/2008/09/blog-post.html

Αν σε ενοχλούν τα λινκς σφύρα.

Βασίλειος Περαντζάκης είπε...

Δεν ενοχλούν τα links. Αντίθετα...