Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 18, 2008

Ο πλουτισμός των πολιτικών.

Μιλάνε τελευταία για τον απαράδεκτο πλουτισμό πολιτικών και εννοούν αυτής της κυβέρνησης. Και συγκεκριμένα για ποιούς; Για τον Βουλγαράκη που έχει γυναίκα με πλούσιο μπαμπά... και για τον Ρουσόπουλο επειδή η Μάρα Ζαχαρέα βγάζει πολλά χρήματα ως δημοσιογράφος!!!!

Μάλλον δεν ξέρουν Ελληνικά. Πλουτισμός πολιτικών είναι αυτό που έκανε πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ που ενώ το παίζει σοσιαλιστής είναι μέλος του Τένις κλαμπ της Εκάλης και μένει σε ακριβές βίλες στην Ελούντα χωρίς να ξέρουμε από που προήλθαν τα χρήματά του. Πλουτισμός είναι αυτό που έκανε πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, που ενώ το παίζει σοσιαλιστής και κορδώνεται (και καλά κάνει) ότι δούλευε σκληρά για να σπουδάσει όταν ήταν νέος στην Γερμανία, κάνει γάμο εκατομμυρίων ευρώ στην Γαλλία (και όχι με πλούσια νύφη που τα έχει... να τα δώσει). Πλουτισμός είναι που πρώην πρόεδρος συνδικάτου και πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ (ο οποίος δεν έχει δουλέψει ούτε μία μέρα στην ζωή του) έχει 3-4 βίλες για να βάζει τις γκόμενές του μέσα.

Όταν κατηγορείς για κάτι πρέπει τα επιχειρήματα να είναι ανάλογα της κατηγορίας. Το να κατηγορείς κάποιον για πλουτισμό από την πολιτική και μετά να δέχεσαι ότι δεν είναι από την πολιτική αλλά είναι πλούσιος και "σκανδαλίζει" είναι βρωμερό κόλπο για να μείνει στο μυαλό των πολιτών ότι ο τάδε πλούτισε από την πολιτική.

Και μια υποσημείωση: Για μας τους δεξιούς δεν είναι κακό κάποιος να είναι πλούσιος. Τα μέσα του πλουτισμού είναι αυτά που δικαιώνουν ή καταδικάζουν.

1 σχόλιο:

Demelene είπε...

Μιαζ ζωή αυτό γίνεται.
Η μεν κυβέρνηση καταχράζεται δημόσιο χρήμα και η δε αντιπολίτευση κράζει για πλουτισμό μέχρι οι ρόλοι να αντιστραφούν.

Γελοίοι οι μεν γελοίοι και οι δε.

Κοινώς το επιχείρημα δεν χωρά κομματικούς προσδιορισμούς όσο ότι μεγαλε σώπα γιατί καλά τα κάνατε και εσείς όταν είσασταν στην εξουσία.