Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 17, 2008

Βαλτοπέδι παραπληροφόρησης

Σήμερα Τα ΝΕΑ έχουν ένα νέο "Ντοκουμέντο του ξεπουλήματος". Γράφουν στην πρώτη σελίδα τους ότι "Σε έγγραφο της Μονής Βατοπεδίου, με παραλήπτη τον πρώην υπουργό Σ.Τσιτουρίδη, υπάρχει χειρόγραφη απάντηση - παραγγελία για <<διευθέτηση του θέματος>>."

Διαβάζοντάς το κάποιος αυτό καταλαβαίνει ότι οι χειρόγραφες απαντήσεις είναι του ίδιου του Υπουργού. Μόνο που δεν είναι. Είναι του αποστολέα οι χειρόγραφες "απαντήσεις". Και φυσικά δεν μπορεί ο υπουργός να ευθύνεται για το τι γράφει απάνω στο έγγραφο αυτός που το αποστέλλει!!! Το γεγονός μάλιστα ότι δεν υπήρξε καμία απόφαση ή διευθέτηση σχετική από τον κ.Τσιτουρίδη αγνοείτε τελείως στο εξώφυλλο ή στο ρεπορτάζ.

Τα ΝΕΑ λοιπόν απλά παραπληροφορούν και γράφουν καθαρά ψέμματα. Μπορούν να λένε ότι θέλουν, όποτε θέλουν τα ΠΑΣΟΚικά Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης, αλλά η Ζαχαρέα δεν μπορεί να κάνει δελτίο ειδήσεων γιατί άντρας της είναι ο Ρουσόπουλος; Σοβαρά; Ποιος τους τα έμαθε αυτά σε αυτούς τους "δημοκράταρους"; ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ.

2 σχόλια:

john anast είπε...

Η συνταγή είναι απλή. Βγαίνει μια είδηση από κάποιον, ΜΜΕ-βουλευτή-πολιτευτή-ασχετο. Η είδηση είναι ψεύτικη-μισή-τραβηγμένη. Ακόμη και αν διαψευστεί, την διάψευση την κρύβουμε ή την υποτιμούμε με εκφράσεις του στυλ "ε τί θα έλεγε..."
Τελείωσε. Η είδηση εδραιώθηκε και χρησιμοποιείται από κάθε άλλον κατά βούληση.
Συνβουλή: Αν τη στιγμή που χρησιμοποιούμε την είδηση εμφανιστεί η διάψευση, τότε αρχίζουμε βαβούρα ή χρησιμοιούμε κάθε μέσο για να αλλάξει το θέμα και να ξεχαστεί..

http://naxios.blogspot.com είπε...

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ
Φίλε john anast η συνταγή είναι η εξής. Την ψεύτικη-μισή-τραβηγμένη …είδηση την δίνει στο press.gr ο γνωστός του κυπατζει λασπολόγος . Από εκεί την παίρνει η ιδία ομάδα του γνωστού του κυπατζει λασπολόγου και καταθέτουν ερώτηση στην βουλή .Έρχονται μετά τα …ανεξάρτητα ΜΜΕ και λένε σύμφωνα με την ερώτηση των βουλευτών του Πασοκ . Και έτσι η …είδηση είναι ψεύτικη-μισή-τραβηγμένη νομιμοποίητε . Αποτέλεσμα η λάσπη μένει ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ …ΕΓΚΥΡΟΥ ΜΕΓΚΑ
Να τι σημαινει μαγειρεμα δημοσκοπησεων απο τα ξεφτιλισμενα ΜΜΕ. Δειτε παραποιηση στοιχειων δημοσκοπησης.απο ελευθεροτυπια.
Διευκρινίσεις της GPO για τις ευθύνες υπουργών, για Βατοπέδιο

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της εταιρείας GPO, ευθύνες για την υπόθεση του Βατοπεδίου έχουν κατά σειράν οι: Θ. Ρουσόπουλος 63,3%, Π. Δούκας 61,7%, Ευ. Μπασιάκος 59,3%, Ι. Αγγέλου 48,5% και Αλ. Κοντός 38,5%(τον πίνακα αυτόν, που πρόβαλε το Μέγκα, δημοσίευσε χθες η «Ε»). Ομως, όπως διευκρινίζει η εταιρεία, οι απαντήσεις αυτές αφορούν το 68,5% των ερωτηθέντων που πιστεύουν ότι υπάρχουν πολιτικές ευθύνες στην υπόθεση αυτή. Το αποτέλεσμα αυτό, αναγόμενο στο 100% των ερωτηθέντων, δίνει τους εξής αριθμούς: Ρουσόπουλος 43,4% (το 46,45 λέει ότι δεν έχει ευθύνες), Δούκας 42,3% (40,6%), Μπασιάκος 40,7% (48,8%), Αγγέλου 33,2% (45,3%) και Κοντός 26,4% (56%).
---------------------------------------------
Εμφανισαν ετσι πχ για Ρουσοπουλο οτι το 63,3% λεει οτι εχει ευθυνες ενω η αληθεια ηταν οτι το 43,4% ελεγε οτι εχει ευθυνες ενω το 46,45% οτι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ.
Και παει λεγοντας για τους αλλους ειναι ακομα χειροτερα...
Οι επαγγελματιες του ψεματος και οι δημοσκοπησεις...
ΥΓ Προσωπικα γνωριζουμε και αλλα τετοια αλλα εχουμε επιλεξει να λεμε μονο αυτα που οι ιδιοι παραδεχονται η απλα μονο οσα βγαινουν στον τυπο...
Αναρτήθηκε από wolf KAI naxio