Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 03, 2008

Πως τα ΜΜΕ διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα.

Κατ' αρχήν μιλάνε για αναδίπλωση ή υποχώρηση του κ.Αλογοσκούφη στην βουλή.

Η δήθεν "αναδίπλωση" ή "υποχώρηση" για τα φορολογικά μέτρα ήταν στην ουσία μια επιβεβλημένη διόρθωση. Για αυτό άλλωστε υπάρχει η κοινοβουλευτική διαδικασία. Διαφορετικά θα έμπαινε μια υπογραφή και θα ίσχυε ότι λέει ο εκάστοτε υπουργός.

Θα χαιρόμουν πολύ αν αυτό ήταν και επιτυχία της αντιπολίτευσης γιατί θα σήμαινε ότι ξανάρχισε να δουλεύει για τον τόπο, αλλά η αντιπολίτευση δυστυχώς είναι βυθισμένη στην λογική της δημιουργίας σκανδάλων για να πλήξουν την κυβέρνηση και αδιαφορούν για το τι άλλο συμβαίνει.

Μετά έχουμε ένα απίθανο δημοσίευμα του Έθνους, το οποίο λέει ότι ο Αλογοσκούφης έκανε ένα απίθανο σχέδιο και γράφει "Δεσμεύουν και τις καταθέσεις των νεκρών!". Για όσους δεν ξέρουν, να μάθουν ότι το Έθνος προφανώς σιγοντάρει τις τράπεζες, καθώς εκείνες είναι που καρπώνονται αυτούς τους λογαριασμούς όταν δεν υπάρχει κληρονόμος. Ενώ με πρόταση του βουλευτή κ.Μανώλη (τα του Καίσαρος, τω Καίσαρα) οι λογαριασμοί αυτοί που είναι ανενεργοί (όχι όλοι δηλαδή όπως υπαινίσσεται το άρθρο) θα περνούν στο Ταμείο κατά της φτώχειας. Δεν του αρέσει του Έθνους αυτή η ιδέα; Γιατί; Έχει μετοχές σε τράπεζες;

Τέλος η περίφημη νοθεία που τώρα την γυρίζουν σιγά σιγά σε "παρατυπίες στην διαδικασία" ή σε "Νόθα διαδικασία" ή το κορυφαίο στο MEGA "προσπάθεια νοθείας". Το αστείο είναι ότι και οι ίδιοι δεν μπορούν να εξηγήσουν πως μπορεί να γίνει νοθεία σε φανερή ονομαστική ψηφοφορία... αλλά το προσπερνάνε με τρικ και βιντεομοντάζ που ερμηνεύει κατά το δοκούν την εικόνα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: