Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 11, 2008

Δήθεν αντίθεση Παπανδρέου στον «Καποδίστρια 2» !!!!

Πηγή: exastal

Την πλήρη αντίθεση του ΠΑΣΟΚ στο προωθούμενο, από την κυβέρνηση, σχέδιο «Καποδίστριας 2», εξέφρασε ο πρόεδρος του «κινήματος», Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας σήμερα σε εκδήλωση του Τομέα Δημοσίων Έργων του ΠΑΣΟΚ, στη Θεσσαλονίκη.

Μίλησε για «διοικητικό έγκλημα» για τη χώρα ...... προσέξτε όμως:το οποίο, όπως είπε, εάν συντελεστεί, θα είναι πολύ δύσκολο να ανατραπεί. Δηλαδή:
Να το κάμει η κυβέρνηση, εκφράζουμε την πλήρη αντίθεση μας, αλλά μη μας ζητάτε μετά (…..όταν θα κυβερνήσουμε) να το καταργήσουμε! Εφόσον συντελεστεί, πάει και τελείωσε. Δεν ανατρέπεται. Ο δήθεν και κάπως ανατρεπτικός λόγος του χαλαρού Γ. Παπανδρέου, σε όλο του το μεγαλείο. Η παπαρολογία, η υποσχεσιολογία και οι μπαρούφες είναι εύκολο να εκφέρονται, δεν κοστίζουν, αντιθέτως φέρνουν ψηφαλάκια. Η άσκηση όμως της εξουσίας θέλει ρεαλισμό και όχι μαγκιές φτηνού εντυπωσιασμού. Σου λέει ξηγιέται «σπαθί» από τώρα.
Μην τον πάρουν με τις πέτρες, αργότερα! Τι είπε πάλι ο "φωτεινός σηματοδότης του σοσιαλισμού"!!!

Σχόλιο Vasper: Το ΠΑΣΟΚ ποτέ δεν είχε πολιτική που να αναλαμβάνει ευθύνες. Αρνούνταν να κάνει οτιδήποτε θα δυσαρεστούσε οποιονδήποτε, ακόμα και αν ήταν το σωστό. Άφηνε πάντα τους άλλους να το κάνουν και να αναλάβουν το κόστος. Ευτυχώς που μπορούμε να του κάνουμε την χάρη. Δεν πειράζει, όπως θέλετε κύριε Παπανδρέου. Θα κάνουμε εμείς τον Καποδίστρια 2 και εσείς μετά αν ποτέ κυβερνήσετε θα τον έχετε έτοιμο... !!! Ένα ακόμα παράδειγμα του μηδενισμού, δηλαδή του είδους του πολιτικού λόγου που έχει επιλέξει το ΠΑΣΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: