Σάββατο, Μαρτίου 08, 2008

Η προσπάθεια φίμωσης των Ιστολογίων, το ρεύμα που φτάνει και άλλα παραμύθια.

Προσπάθεια φίμωσης των Ιστολογίων ΔΕΝ υπάρχει και φυσικά το ράδιο αρβύλα περί νόμου που θα εμποδίζει την ελευθερία του λόγου στο διαδίκτυο είναι καθαρά αυτό. Ράδιο αρβύλα. Το επαναλαμβάνουν συνέχεια κάποιοι που μάλλον θέλουν να εμποδίσουν την δικαιοσύνη να ερευνήσει το θέμα των εκβιασμών από συγκεκριμένους ανθρώπους μέσω ενός Ιστολόγιου. Η κινδυνολογία και ο μηδενισμός έχει γίνει πλέον το ψωμοτύρι της αντιπολίτευσης (μείζονος και ελάσσονος).

Μετά έχουμε το θέμα του ρεύματος που κόβετε για δύο περίπου ώρες σε διάφορες περιοχές με πρόγραμμα έτσι ώστε να μην υπάρξει μεγαλύτερο πρόβλημα. Οι συνδικαλιστές της ΔΕΗ λένε ότι το σύστημα μπορεί να λειτουργήσει χωρίς διακοπές και με αυτούς που εργάζονται τώρα και οι διακοπές είναι προβοκάτσια!!! Τι λέτε ρε παιδιά... Τότε εσάς τι σας θέλουμε αν μπορεί να λειτουργήσει με λιγότερους; Να σας απολύσουμε αμέσως...

Μιλάνε για μη κίνηση στην εξωτερική πολιτική. Δηλαδή η συμφωνία των υπουργών εξωτερικών του ΝΑΤΟ μαζί μας για τα Σκόπια τι είναι; Όταν οι Αμερικανοί αρχίζουν πλέον να καταλαβαίνουν ότι για το αδιέξοδο φταίνε τα Σκόπια και αρχίζουν να τους πιέζουν; Πότε υπήρξε κίνηση δηλαδή; Όταν από τον κ.Παπανδρέου ακούμε 4 χρόνια μετά το γεγονός (ναι καλά...) ότι είχε δήθεν συμφωνήσει για σύνθετη ονομασία με τα Σκόπια; Ποιος τον πιστεύει; Που είναι τα έγγραφα; Να μας τα δείξουν. Αλλά φυσικά δεν έχουν τίποτα τέτοιο.

Μπαίνει επιτέλους μια τάξη στην χώρα. Νόμοι αρχίζουν να εφαρμόζονται και τα εισπρακτικά μέτρα είναι παρελθόν. Η ασφαλιστική μεταρρύθμιση θα διορθώσει τις διαστρεβλώσεις και αν χάσουν και μερικοί τα υπερβολικά προνόμιά τους, ακόμα καλύτερα. Ισονομία και Ισοπολιτεία. Όχι μπάτε σκύλοι αλέστε που ήταν στο παρελθόν.

Δεν μπορούν οι "προοδευτικοί" συνδικαλιστές να μας παρουσιάζονται δήθεν αριστεροί και μόλις τους πούμε για το κοινωνικό σύνολο να ξεσηκώνονται μην και δώσουν λίγα από αυτά που τους περισσεύουν, που στο κάτω κάτω της γραφής είναι περιουσία του λαού. Τα λεφτά για την ασφάλιση της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, έρχονται από εμένα που είμαι στο ΙΚΑ. Θα μου πουν τώρα ότι μου το κάνουν χάρισμα...; Να πάνε να... (αυτολογοκρισία). Το δικαίωμα στην απεργία τους το αναγνωρίζω, αλλά δεν τους αναγνωρίζω το δικαίωμα να με προσβάλλουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: