Τρίτη, Σεπτεμβρίου 11, 2007

Διαδίκτυο... ψέματα και μηδενισμός και εδώ.

Διαβάστε το παρακάτω άρθρο:
Κοροϊδία ΠΑΣΟΚ: Τα ψέματα για το δωρεάν Διαδίκτυο - ο Γιωργάκης πήρε πίσω το “πρόγραμμα” ΠΑΣΟΚ!

Σχόλιο vasper:

Ειδικά για το Διαδίκτυο και την πληροφορική γενικά το ΠΑΣΟΚ θα έπρεπε ίσως να σωπαίνει για να μην γίνεται ρεζίλι. 3 χρόνια κρατούσαν πιλοτικό το ADSL για να πουλήσουν τα NetMod που είχαν αγοράσει...!!!

Ο κ.Παπανδρέου λέει ότι θα δώσει δωρεάν σε φοιτητές τον OLPC που είναι για μικρά παιδιά... να το κάνουν σημειωματάριο... ενώ αγνοεί πλήρως ότι με την επιδότηση των 500 ευρώ για αγορά φορητού, 96% των δικαιούχων μόνο φέτος πήραν φορητό υπολογιστή επιλογής τους (περίπου 12 χιλιάδες φοιτητές).

30000 υπολογιστές μοίρασε σε παιδιά αριστούχους αυτή η κυβέρνηση.

Το ΔΙΟΔΟΣ είναι το φθηνότερο για τους φοιτητές, έστω και με τους περιορισμούς που φυσικά έχει, ενώ σήμερα οι τιμές στο ευρυζωνικό δίκτυο είναι πολύ χαμηλές και οι ταχύτητες αρκετά μεγάλες. Φυσικά και δεν θα φτάσουμε την Ευρώπη σε 3 χρόνια, αλλά όχι και να κοροϊδεύουν από το ΠΑΣΟΚ με τα ψέματά τους!!!

Για την ψηφιακή εποχή χρειάζεται και παιδεία, η οποία άρχισε να δημιουργείτε πριν από 3,5 χρόνια με αυτή την κυβέρνηση. Για αυτό οι τροχοπεδιστές του παρελθόντος παρακαλούνται να σιωπούν, να παρακολουθούν και να μαθαίνουν. Να μιλάνε όταν έχουν κάτι χρήσιμο και εποικοδομητικό να πουν.

1 σχόλιο:

Cafeeine Addicted είπε...

Ενδιαφέρον έχει αυτό

http://www.cnn.com/2007/TECH/ptech/09/14/hundred.dollar.laptop.ap/index.html

188$ θα κάνει πλέον το OLPC, αντί για 100$.

Ε, δεν πειράζει... λεφτά υπάρχουν