Τρίτη, Σεπτεμβρίου 25, 2007

Οι μάγοι της ΓΣΕΕ

Όλοι ξέρουμε ότι το ασφαλιστικό καταρρέει.

Όλοι ξέρουμε ότι οι Έλληνες γερνάνε.

Όλοι ξέρουμε ότι οι Δημόσιοι υπάλληλοι είναι υπερβολικά πολλοί.

Όλοι ξέρουμε ότι το Δημόσιο δεν παράγει.

Όλοι ξέρουμε ότι ελάχιστες ιδιωτικές επενδύσεις για παραγωγή γίνονται με τα ισχύοντα φορολογικά μέτρα που υπάρχουν για να τραφεί το Δημόσιο.

Ε... η ΓΣΕΕ ξέρει και μαγικούς τρόπους εύρεσης χρημάτων για το ασφαλιστικό!!! Δεν μας τους λέει να τους μάθουμε και εμείς;

Τι κάνει η ΓΣΕΕ; Συγκρίνει μόνο τα όρια συνταξιοδότησης και το μέγεθος των συντάξεων άλλων χωρών, χωρίς βέβαια να συγκρίνει και τις συνθήκες για την συνταξιοδότηση. Σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες δεν έχουν ούτε τόση μεγάλη διαφορά ανάμεσα στα όρια συνταξιοδότησης γυναικών - ανδρών, ούτε τόσες πρόωρες συντάξεις, ούτε χιλιάδες "αντιστασιακούς" και φυσικά δεν έχουν τεράστιο δημόσιο το οποίο δεν παράγει με αποτέλεσμα το φορτίο κάλυψης αυτών των αναγκών να μοιράζετε σε πολύ λιγότερους εργαζόμενους από ότι στις άλλες Ευρωπαϊκές χώρες.

Σημείωση:
Όταν λέω ΓΣΕΕ, εννοώ βέβαια αυτό που λέει ότι αντιπροσωπεύει ο κρατικοδίαιτος πρόεδρος της ΠΑΣΚΕ. Γιατί όλα αυτά τα λέει η ΠΑΣΚΕ στην ουσία, μονομερώς σαν να αντιπροσωπεύει όλη την ΓΣΕΕ.

2 σχόλια:

john anast είπε...

Εϊναι πολύ εύκολο να λες μόνο όχι, ειδικά όταν σε βολεύει. Το δύσκολο είναι να δίνεις ή να προτείνεις τουλάχισον λύσεις. Εκεί κρίνονται όλοι

Jim Slip είπε...

Πωπω φίλε Βάσπερ, επιτέλους συμφωνούμε με κάποιο ποστ σου. Μα πως είναι δυνατόν;