Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 14, 2007

Πολιτικός πολιτισμός

Στην επάρατη δεξιά επιτέθηκε πάλι ο κ.Παπανδρέου. Και απευθυνόμενος στο πλήθος που από κάτω φώναζε συνθήματα είπε:

"Δημοκρατικέ λαέ της Αθήνας."

"“Είμαστε εδώ όλοι μαζί, ενωμένοι, δυνατοί. Είμαστε εδώ με την αλληλεγγύη των σοσιαλιστών, των δημοκρατών όλου του κόσμου που και αυτοί ζητούν να ανατήλει και πάλι ο πράσινος ήλιος του ΠΑΣΟΚ στην Ελλάδα.”"

Δημοκρατία νίκησε."

"Μιλάει, η δημοκρατική Αθήνα. "

"Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο, δυνατό, αποφασισμένο, ανανεωμένο, με τις μεγάλες αξίες μας, της εθνικής ανεξαρτησίας, της λαϊκής κυριαρχίας, της δημοκρατικής συμμετοχής, της κοινωνικής δικαιοσύνης."

"Αυτή την Κυριακή, η Νίκη είναι της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης."

"Και απόψε, από την Αθήνα, από αυτήν την μεγαλειώδη δημοκρατική συγκέντρωση, απευθύνομαι σε όσους πολίτες ταλαντεύονται ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και τα κόμματα της Αριστεράς."

"Χρειάζεται η χώρα μια ισχυρή, προοδευτική, δημοκρατική κυβέρνηση. "

"Δημοκρατικέ Λαέ της Αθήνας, το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση, την Κυριακή, είναι εγγύηση για απασχόληση, ευκαιρίες και δυνατότητες για όλους."

"Το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση, την Κυριακή, είναι εγγύηση για τα δημοκρατικά δικαιώματα, για τους δημοκρατικούς θεσμούς, για τις ελευθερίες και τα κεκτημένα του κάθε πολίτη."

"Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη ή συντηρητική δεξιά; "

"Δημοκρατική Προοδευτική κυβέρνηση, με ..." (αυτό το επανέλαβε με διάφορες φράσεις 5 φορές )

"Την θέλουμε δυνατή, ελεύθερη, δημιουργική, δημοκρατική. "

"Δημοκρατικέ λαέ της Αθήνας. "

"Επιτέλους, ο λαός θέλει κυβέρνηση και δημοκρατική και κοινωνικά δίκαιη και καινοτόμα, προοδευτική κυβέρνηση, που πάει την Ελλάδα ψηλά."

"Σας καλώ, όλους, άνδρες και γυναίκες, εργάτες, αγρότες, επιστήμονες, βιοτέχνες και επιχειρηματίες, υπαλλήλους και μισθωτούς, συνταξιούχους και άτομα με αναπηρία, μετανάστες και Έλληνες της διασποράς, τους διαφορετικούς, τις νέες και τους νέους, να ασκήσετε το ιερό δικαίωμα της ψήφου, με όλη την ευθύνη, με όλη την αποφασιστικότητα που ταιριάζει στη δημοκρατική παράταξη."

"Και απόψε εσείς, η παρουσία σας, ο ενθουσιασμός σας, η μεγαλειώδης αυτή συγκέντρωση, αυτό το ξέσπασμα δημοκρατίας, είναι ένα μήνυμα που στέλνουμε σε όλη την Ελλάδα."

"Είμαστε εδώ, έχοντας την αλληλεγγύη των σοσιαλιστών, των δημοκρατών, όλου του κόσμου, που και αυτοί ζητούν να ανατείλει και πάλι, ο πράσινος ήλιος του ΠΑΣΟΚ, στην Ελλάδα. "


Υποθέτω όλες οι άλλες συγκεντρώσεις ήταν... χουντικές!!! Τόσες αναφορές σε μια δημοκρατία που μόνο στο ΠΑΣΟΚ κατέχουν... . Μπράβο στον Γιώργο. Εγώ ως δεξιός μη δημοκράτης (προφανώς) πάω να κρυφτώ!!!!

ΑΜ ΔΕ!!!!!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς, έχουμε τόσο "πολλή" Δημοκρατία που νά... κινδυνεύουμε νά μας... κυβερνήσουν κάτι "φελλοί" σάν τον Γιωργάκη... Αυτό είναι η καλύτερη απάντηση στα αναμασημένα εμέσματα της "Νέας Αλλαγής"...

Hristos G. K. είπε...

Να τους ξανα στείλει ο λαός στα έδρανα της αντιπολίτευσης .