Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 06, 2007

Τους κυνηγάνε!!!

Απαράδεκτος ο Λαλιώτης. Υπήρχε ένα πρόβλημα με τον ήχο και ξεκίνησε τις δηλώσεις του με καθυστέρηση. Ωρυόταν λοιπόν «Δεν υπάρχει βλάβη, είναι εντολή! Υπάρχει πολιτική παρέμβαση» μιλώντας για την ΕΡΤ. Την ίδια ΕΡΤ όπου η ΠΑΣΚ έχει πάνω από 90%!!!

Να ζητήσει συγνώμη και για αυτό και για το "Δικαστικό πραξικόπημα".

Αυτοί είναι οι δημοκράτες του ΠΑΣΟΚ. Μπράβο τους!!! Μόνο προβοκάτσια ξέρουν να κάνουν.

4 σχόλια:

elpi είπε...

χαιρομαι που υπαρχουν ανθρωποι και εκφραζονται ετσι ανοιχτα.Συμφωνω απολυτως με τις απόψεις σου.Ο Λαλιωτης ειναι απίστευτος κ θρασυτατος

tasos είπε...

Σε όλα τα κόμματα υπάρχουν αυτού του είδους πολιτικοί... Στο Πα.Σο.Κ. ο Λαλιώτης αποτελεί την υποτιθέμενη αιχμή του δόρατος και πιστεύω ότι, επωμιζόμενος το ρόλο αυτό λειτουργεί με αυτόν τον επιθετικό και θρασύ τρόπο! Δηλαδή, ως επικεφαλής των προεκλογικών εκστρατειών "αναγκάζεται" να μπει στο ρόλο του "σκληρού ροκά". Αλλά δεν έχει και η ΝΔ τέτοιους τύπου;? Μόνον έναν και δύο? Αυτό είναι το επίπεδο του λαού μας... Υπενθυμίζω: Νομαρχιακές εκλογές 2006, Νομός Θεσσαλονίκης: Ψωμιάδης 44% (κάτι τέτοιο)... Δηλαδή οι μισοί άνθρωποι που βλέπω στο δρόμο όταν περπατώ είαν ιεγκεφαλικά ανάπηροι!!!

webcn είπε...

Και η Νέα Δημοκρατία έχει τέτοιους αλλά ο Λαλιώτης είναι το κάτι άλλο..
Η προσωπική μου άποψη γι'αυτόν και το κόμμα του ειναι εδω

greekelections.blogspot.com

Hristos G. K. είπε...

Μόλις εμφανίστηκαν και τα υπόλοιπα σποτ του ΠΑΣΟΚ από τον Λαλιώτη. Ίδια γνωστή συνταγή. Δυστυχώς για το τόπο υπάρχουν ακόμα τέτοια μυαλά. Φανατισμένα για να μην γράψω άλλα επίθετα.