Παρασκευή, Μαΐου 04, 2007

Αποκαλύφθηκαν τα ψέμματα αλλά...

Αλλά η προπαγάνδα τους καλά κρατεί.

Ρεζίλι έκανε ο Πρωθυπουργός τον κ.Παπανδρέου στην βουλή όταν του αποκάλυψε τις δουλειές που έκανε η Ακρόπολις Χρηματιστηριακή επί ΠΑΣΟΚ, πουλώντας και αγοράζοντας πάντα με δικό της κέρδος τα ίδια ομόλογα στα Ταμεία.

Τίποτα όμως αυτοί... "κολλημένος στην σκανδαλολογία του παρελθόντος" χαρακτηρίζουν τον Πρωθυπουργό οι φυλλάδες του ΠΑΣΟΚ. Μόνο μία τολμάει να γράψει την φράση του Πρωθυπουργού που αποκαλύπτει το ψεύδος. Οι άλλες μιλάνε για προσωπικές επιθέσεις... Βέβαια αν η Ακρόπολις ήταν προσωπική υπόθεση του ΠΑΣΟΚ έχουν δίκιο!!!

Εδώ, με τις χθεσινές άναρθρες κραυγές του κ.Παπανδρέου στην βουλή θυμήθηκα την παροιμία "Φωνάζει ο κλέφτης, να φοβηθεί ο νοικοκύρης".

4 σχόλια:

Καρχιμοπαθής είπε...

Πάντως σήμερα λόγω απεργίας, τα πληρωμένα παπαγαλάκια δεν προσφέρουν παραπληροφόρηση...

Αλλά από αύριο, θα αρχίσουν πάλι. Λάσπη, ψέματα, συκοφαντίες...

Σε εντελταμένη υπηρεσία, θα συνεχίσουν να αποδεικνύουν ότι είναι άξιος ο μισθός τους!

Τα μυστικά κονδύλια του ΥΠΕΞ Παπανδρέου, ακόμα κρατούν...

nihardal είπε...

Apokalifthikan ta psemmata kai rezili egine o karamanlis:

Διαψεύδει με ανακοίνωση της τον πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή, για τα όσα δήλωσε κατά την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή στις 3 Μαΐου για τη δραστηριότητα της κατά τη χρονική περίοδο 2002- 2005 η «Ακρόπολις Χρηματιστηριακή».
Στην ανακοίνωση σημειώνει ότι τα όσα ισχυρίστηκε ο πρωθυπουργός «δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και προφανώς υπήρξαν προϊόν εσφαλμένης ενημέρωσης».

Και συμπληρώνει: «Είμαστε βέβαιοι ότι το ήθος, η εντιμότητα και η ακεραιότητα του κ. Πρωθυπουργού δεν θα του επέτρεπαν να διατυπώσει καταγγελίες σε βάρος της Ακρόπολις, ενώ η υπόθεση εκκρεμεί ενώπιον της Δικαιοσύνης, εάν είχε την σωστή πληροφόρηση και την δυνατότητα να αξιολογήσει όλα τα δεδομένα και τις παραμέτρους του θέματος».

Οι βασικοί μέτοχοι της «Ακρόπολις Χρηματιστηριακή», τονίζουν ότι την περίοδο 2002-2005 η Ακρόπολις είχε συναλλαγές με πέντε μόνο Ταμεία πραγματοποιώντας 11 μόνο συναλλαγές.

Ma kala pote tha katalabete ti lamogia tis dexias???

Καρχιμοπαθής είπε...

Πρόσθετα στοχεία για την ΠΑΣΠ και την "Ακρόπολις".

Από το Site της Πανσπουδαστικής στις 24/4/2007 (http://blog.pks.gr/2007/04/blog-post_2034.html):


"η ΠΑΣΠ στην ΑΣΟΕΕ, ως «δύναμη αλλαγής» (!), διοργάνωσε ημερίδα για το «παρελθόν και το μέλλον των αναπτυξιακών επενδύσεων σε Ελλάδα και Ευρώπη». Με ...εκλεκτούς καλεσμένους, ανάμεσά τους και τον Θ. Πρινιωτάκη, εκπρόσωπο της «Ακρόπολις Χρηματιστηριακής»! Τη γνωστότατη - από το σκάνδαλο καταλήστευσης των Ταμείων και τα ομόλογα - χρηματιστηριακή εταιρεία επέλεξε να καλέσει η ΠΑΣΠ για να μιλήσει στους φοιτητές για την αγορά, να τους μετουσιώσει τις γνώσεις της και, βέβαια, να δώσει πόντους και στο κοινωνικό προφίλ της χρηματιστηριακής! Προφανώς, κριτήριο με βάση το οποίο επέλεξε να καλέσει τη συγκεκριμένη εταιρεία είναι να μάθουν οι φοιτητές της ΑΣΟΕΕ τις αξίες εκείνες για τις οποίες πραγματικά παλεύει η ΠΑΣΠ: Το κέρδος των επιχειρήσεων, το ξεζούμισμα των εργαζομένων, την κοροϊδία και την κλοπή του λαού..."

Είναι αυτή η εταιρία και αυτά τα στελέχη της "Ακρόπολις" που θεωρήθηκαν ως "γαλάζια". Τέτοιο θράσος;

Βασίλειος Περαντζάκης είπε...

Τέτοιο και χειρότερο. Κλέφτες φωνάζει ο Γιωργάκης... τίποτα τα μέσα. Κανακάρη τον λέει ο Αλογοσκούφης... Υβριστής φωνάζουν τα κατευθυνόμενα μέσα.

Κοινώς... "Φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης"