Τρίτη, Απριλίου 17, 2007

ΤΑ ΝΕΑ (ψέμματα)

Η εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ δημοσίευσε την Δευτέρα 16 Απριλίου 2007 ότι το ΤΠΔΥ και το ΤΑΠ-ΟΤΕ χρειάστηκαν να ρευστοποιήσουν δομημένα ομόλογα με ζημιά για να πληρώσουν συντάξεις και επικουρικά.

Λοιπόν. Είναι καθαρό ψέμα.

Όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος του ΤΠΔΥ, η διοίκηση του ταμείου δεν έχει αγοράσει κανένα ομόλογο. Ομόλογα έχουν αγοράσει μόνο οι διοικήσεις πριν του 2004 τα οποία δεν έχουν ρευστοποιηθεί. Επίσης αυτά τα ομόλογα είναι μόνο το 4% των διαθέσιμων πόρων του ταμείου.

Αντίστοιχα ο εκπρόσωπος των συνταξιούχων του ΤΑΠ-ΟΤΕ είπε ότι είναι παραπληροφόρηση τα περί ρευστοποίησης ομολόγων. Μάλιστα συνέχισε με το να πει ότι η πολιτεία κάλυψε τα ελλείμματα στον προϋπολογισμό του ταμείου με 500 εκατ. ευρώ από τον προϋπολογισμό, σε αντίθεση με το παρελθόν που με αλχημείες αντιμετωπιζόταν το θέμα.

Και ρωτάω τώρα εγώ. Ποιος είπε αυτά τα ψέμματα και για ποιο λόγο; Έχουν πέσει τόσο χαμηλά οι δημοσιογράφοι που δουλεύουν στις εφημερίδες της αντιπολίτευσης και τυπώνουν ψέματα ως πρώτο θέμα; Δεν νομίζω. Απλά η αντιπολίτευση έχει χάσει κάθε μέτρο και προσπαθεί να καλύψει τις δικές της αδυναμίες με σκανδαλολογία της δεκάρας. Με κάθε δυνατό μέσο. Και το μόνο μέσο που έχει το ΠΑΣΟΚ είναι η λάσπη και η άρνηση.

Ντροπή σας κύριε Παπανδρέου. Απαντήστε αν τολμάτε.

1 σχόλιο:

Παπουτσάκης είπε...

τα Νέα μας έχουν συνηθίσει στηνπαραποίηση, τη λάσπη και την παραπληροφόρηση. Δεν με εκπλήσσουν πια.