Πέμπτη, Φεβρουαρίου 15, 2007

Ασυνέπεια και υποκρισία.

Δεν ξέρω πόσοι παρακολουθήσατε τα τεκταινόμενα στην Βουλή των Ελλήνων από την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου ως την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου το βράδυ. Πάντως όσοι παρακολούθησαν έστω και τμηματικά είδαν κάτι απίστευτο.

Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ανακάλυψαν όλα τα προβλήματα ξανά και μάλιστα επιμένουν ότι χειροτέρεψαν τόσο τα πράγματα στα 3 χρόνια της Νέας Δημοκρατίας ώστε είναι καθήκον τους να διώξουν πάση θυσία την κυβέρνηση.

Πραγματικά γέλασα πολύ όταν εγκαλούσαν τους υπουργούς γιατί ανέλυαν το έργο της κυβέρνησης. Μίλησαν για σκάνδαλα, τα οποία απλά συγκάλυπταν όταν ήταν στην κυβέρνηση και τώρα το πρόβλημά τους είναι ότι δεν καλύπτονται; Αλλά και εκεί δεν πιάνονται. Γιατί για το σκάνδαλο με τις υποκλοπές μίλησαν για συγκάλυψη, την στιγμή που η κυβέρνηση είναι το θύμα.

Μετά έχουμε το θέμα της αποχώρησης από την διαδικασία αναθεώρησης, χωρίς μάλιστα να δώσουν ένα λόγο πλην των κορωνών περί "ακροδεξιάς" και άλλες αντίστοιχες ανοησίες. Ενώ είχαν δεχθεί την αναθεώρηση, είχαν φέρει προτάσεις και τις είχαν συζητήσει στις επιτροπές, αποφάσισαν "δημοκρατικότητα" ότι δεξιά κυβέρνηση δεν θα πρέπει να κάνει αναθεώρηση.

Και εδώ φαίνεται το εύρος της υποκρισίας τους. Λένε ότι προστατεύουν τον Ελληνικό λαό από την κακιά δεξιά γιατί έτσι θέλει ο λαός, αλλά από την άλλη είναι σίγουροι ότι θα χάσουν τις επόμενες εκλογές. Διαφορετικά δεν έχουν λόγο να σαμποτάρουν την αναθεώρηση του συντάγματος από την επόμενη βουλή.

Κύριες Παπανδρέου, μαζέψτε το κόμμα σας και επιστρέψτε στην συζήτηση. Οι λογικές των απειλών και των εκβιασμών ανήκουν στο παρελθόν. Αν δεν θέλετε να συζητήσετε δεν έχετε θέση στην πολιτική. Ούτε εσείς ούτε το κόμμα σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: