Παρασκευή, Ιανουαρίου 03, 2014

Παραπληροφόρηση για να κρύψουμε την ανικανότητα της κυβέρνησης...

Ω, θεωρώ τον ΣΥΡΙΖΑ το ίδιο επικίνδυνο με την υπάρχουσα κυβέρνηση και μακάρι να διαψευσθώ. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μπορεί ο καθένας να λέει ότι ψέμματα θέλει χωρίς να μιλάμε...

Χθες, σε ένα από τα γνωστά ενημερωτικά site, που γράφουν δημοσιογράφοι και όχι οι απεχθείς και χαμερπείς... bloggers, αναρτήθηκε ένα άρθρο για την επερώτηση που έκανε δήθεν ο ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το μπόνους του Καρέλια! Μόνο που η επερώτηση του ΣΥΡΙΖΑ δεν έγινε τώρα, αλλά τον Νοέμβριο του 2013 και ήταν σχετική με τον έλεγχο της καταγγελίας για καταχρηστική απόλυση 4 εργαζομένων.

Σε ένα ευνομούμενο κράτος, θα είχε γίνει έλεγχος της καταγγελίας και αν υπήρχε κάτι μεμπτό θα το είχαμε μάθει. Αν όχι, θα υπήρχε πάλι απόφαση σχετική με αιτιολόγηση...

Στο Ελλαδιστάν όμως... φταίει αυτός που ρωτάει για το αν έχει γίνει ο έλεγχος!!!

Για να δείτε μάλιστα την ανοησία μερικών, ο Μουρούτης, ο γνωστός σύμβουλος του πρωθυπουργού, το έκανε χθες σημαία στα κοινωνικά δίκτυα και όλοι άρχισαν να σχολιάζουν την "βλακεία του ΣΥΡΙΖΑ"!!!

Τέλος, το site που έβαλε το άρθρο συνεχίζει και το έχει, απλά άλλαξε τον τίτλο από: "Ο ΣΥΡΙΖΑ καταθέτει ερώτηση για τα μπόνους του Καρέλια" σε "Ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τον… Αη Βασίλη-Καρέλια για απολύσεις"!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: