Κυριακή, Σεπτεμβρίου 01, 2013

Μειώστε τις τιμές στα εισιτήρια...

Να μειώσουν τις τιμές στα εισιτήρια; Ούτε που να το σκεφτούν οι "έξυπνοι" της κυβέρνησης. Τα έσοδά τους πέφτουν σταθερά από τότε που αύξησαν την τιμή του εισιτηρίου, οι έλεγχοι έχουν παγώσει (λογικό καθώς υπάρχει ένταση μετά τον άδικο θάνατο του 19χρονου) και η κατάσταση χειροτερεύει ακόμα περισσότερο.

Μέχρι και κάτι βλάκες βρήκαν πάτημα να κάνουν ρατσιστική προπαγάνδα, δήθεν ότι υπάρχει εντολή να ελέγχουν μόνο "Έλληνες", δηλαδή λευκούς...

Ρε ηλίθιοι  της κυβέρνησης... γιατί ηλίθιοι είστε... αν δεν κατέβει το εισιτήριο κάτω από το ευρώ ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να μειωθεί η λαθρεπιβίβαση. Δώστε επιτέλους και το δικαίωμα στους κατόχους κάρτας ανεργίας να κινούνται δωρεάν με τα ΜΜΜ. Πως αλλιώς θα έχουν την δυνατότητα να ψάξουν για εργασία ρε ηλίθιοι ;

Το λέω μία ακόμη φορά για να μην λέτε μπούρδες ότι δεν προτείνει κανένας κάτι. Στα @@ μου η τρόικα και το τι νομίζει. Μειώστε τις τιμές των εισιτηρίων ΤΩΡΑ. Είναι η μόνη λογική επιλογή.

2 σχόλια:

Sotiris Karoutsos είπε...

Δέν νομίζει τίποτα η Τρόϊκα βασίλη. Απλά η κρίση αυτήν ήρθε εδώ γιά νά μείνει. Εάν ήταν νά πάρουν τίς σωστές αποφάσεις τότε ο ΓΑΠ ο οποίος πιστέυω ότι τό γνωρίζεις ότι ανήκει στό τάγμα τών Ροδόσταυρων(τμήμα τής Μασσονίας) δέν θά μάς είχε βάλει εξ'αρχής στό Μνημόνιο, ούτε θά μάς είχε φέρει τήν Τρόϊκα καί τό ΔΝΤ.
Οι Ευρωπαίοι καί οι Αμερικανοί Τραπεζίτες καί μεγαλοκαρχαρίες έχουν μυριστεί πολύ πράγμα όσον αφορά τόν ορυκτό πλούτο μας, εκτός από αυτά τά οποία σχεδιάζουν γιά τήν Ανατολική Μεσόγειο γενικότερα, τά βαλκάνια, καί τήν Μέση Ανατολή.
Μήν είστε αφελείς ξέρουν πολύ καλά τί κάνουν καί τί προετοιμάζουν όλοι τους, εντολοδότες καί εντολοδόχοι...

Vassilis Perantzakis είπε...

Η ελίτ φροντίζει πάντα για τα συμφέροντά της. Εμείς τι κάνουμε είναι το θέμα. Φροντίζουμε να διατηρούν τις θέσεις τους;