Τετάρτη, Φεβρουαρίου 27, 2013

Σπατάλες, υποσχέσεις, υδατάνθρακες και σχολεία μίσους...

Η πολιτική σκηνή του τόπου είναι σκέτη απογοήτευση. Τόση ανοησία και τόση βλακεία μαζεμένη δεν έχει ξαναγίνει...

Από τη μία έχουμε μία κυβέρνηση που σπαταλάει δημόσιο χρήμα για να κρατάει ευχαριστημένους τους βολεμένους φίλους της, ένα δημόσιο που παρακρατεί χρήματα πολιτών και εταιριών για να εμφανίσει καλύτερα "αποτελέσματα", μία δικαιοσύνη που σέρνεται και από την άλλη.... Έχουμε φυσικά και τους βοηθούς ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ που "διαφωνούν" αλλά "στηρίζουν" ώστε να κρατάνε τα ποσοστά τους στην συμμετοχή στελεχών... και να τρώνε...

Από την άλλη έχουμε μία αντιπολίτευση που υπόσχεται τα πάντα στους πάντες, αλλά κρατάει και μία πισινή με τα πιο "ειδικά" χείλη. Αναφέρομαι φυσικά στις δηλώσεις του Τσίπρα και άλλων ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ότι θα επαναφέρουν τον βασικό μισθό την πρώτη μέρα, ενώ ο Λαφαζάνης λέει, ίσως μέσα στα πρώτα 3 ή 4 χρόνια και εάν πάμε καλά!!! Bases covered γιατί δεν υπάρχει Ελληνική έκφραση για αυτό που κάνουν ακριβώς, εκτός αν το πούμε ωμό ΛΑΙΚΙΣΜΟ.

Επίσης έχουμε τους αστείους "πατριώτες" του στυλ των Ανεξάρτητων Ελλήνων που τους ψεκάζουν... και μιλάνε για υδατάνθρακες στην βουλή! Τόσο καιρό δεν έμαθαν ότι είναι ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΕΣ!!! Σιγά μην είναι και πρωτεΐνες ΡΕ!!!

Τέλος, έχουμε τα σχολεία μίσους που κάνουν οι Χρυσαυγήτες σε μικρά παιδάκια, δήθεν πως τους μαθαίνουν ιστορία ( ποια εκδοχή άραγε; ), ενώ στην ουσία περνάνε στα αθώα κεφαλάκια τους τον φόβο και το μίσος που τρέφουν για οτιδήποτε δεν ακολουθεί την δική τους ιδέα περί "καθαρής φυλής".

Αναλογιστείτε αν είναι πολιτική αυτό το πράγμα που βλέπουμε καθημερινά. Με τύπους σαν τον Γεωργιάδη που πουλάνε βιβλία και μούρη επί παντός επιστητού, σαν τον Ταμίλο που έχουν άλλη δουλειά από το να ενημερώνονται, σαν την Κανέλλη που καπνίζει σαν φουγάρο μέσα από την βίλα της στην Εκάλη, ενώ ψελλίζει κάτι για δικαιώματα εργατών, σαν τον Τσίπρα που από την μία λέει ότι θα δωρίσει το χαράτσι του, αλλά από την άλλη μένει σε ενοίκιο και θαυμάζει την Αμερικανική οικονομία (;;;), σαν τους αγριάνθρωπους τύπου Παπά που φοβούνται παιδάκια γιατί έχουν άλλο χρώμα από το δικό του καθαρό λευκό...

Χωρίς δικαιοσύνη, χωρίς μείωση γραφειοκρατίας, χωρίς σταθερό φορολογικό, χωρίς ΔΟΥΛΕΙΑ κύριοι, τίποτε δεν θα γίνει στην χώρα αυτή. Απλά θα επιπλέουν όλοι αυτοί οι φελλοί.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Που το ξέρεις πως είναι σχολεία μίσους; Πήγες κι άκουσες τι λέγανε;

Vassilis Perantzakis είπε...

Η Χρυσή Αυγή ακολουθεί κατά γράμμα τις πρακτικές των Ναζί. Όπως και τότε έτσι και τώρα "διδάσκουν" την δική τους καθαρά ρατσιστική οπτική της ιστορίας.

Η Ιστορία είναι γεγονότα. Δεν είναι οπτική. Ούτε "αριστερή" ούτε "δεξιά". Από την στιγμή που η Χρυσή Αυγή παραδέχεται ότι διδάσκει την δική της οπτική, φτάνει να καταλάβουμε...

Και πριν απαντήσεις ότι το ίδιο κάνουν και οι άλλοι... η μία μαλακία δεν δικαιολογεί μια χειρότερη...