Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 28, 2012

Βλάσφημη σύλληψη πιστού.

(μεταφράστηκε από την Αγγλική έκδοση)

Ανακοίνωση της Εκκλησίας του Ιπτάμενου Τέρατος Σπαγγέτι σχετικά με την σύλληψη πιστού μας στην Ελλάδα. 

Η επίθεση στον Γέροντα Παστίτσιο είναι απόπειρα αιρετικών, πιθανών των πιστών του αόρατου Ροζ Μονόκερου που έχουν εισχωρήσει στην Χρυσή Αυγή, να σιωπήσουν την μία και μοναδική αληθινή θρησκεία.

Γνωρίζουμε ότι ο θεάνθρωπος σύμφωνα με την θρησκεία τους κατάγεται από την Παλαιστίνη και γεννήθηκε το έτος -7. Αν ζούσε σήμερα θα Τον κυνηγούσαν στα στενάκια του κέντρου της Αθήνας, κοντά στον Ιερό του Ηφαίστου (καθώς δεν θα υπήρχε ακόμα Άγιος Παντελεήμονας). Χωρίς να συμπεριλάβουμε το γεγονός ότι θα Τον θεωρούσαν και μπάσταρδο λόγο του ιδιότυπου της γέννησής Του.

Εμείς όμως γνωρίζουμε την ΑΛΗΘΕΙΑ. Ο θεάνθρωπος Ιησούς, στην πρώτη Του μετενσάρκωση, το 90 εκατομμύρια π.α.Χ. (προ ανθρώπινου Χριστού) ήτο raptor και όχι πάστωρ. Γεννήθηκε την εποχή που ο θεός ήτο ακόμα έφηβος και πειραματιζόταν με τον κόσμο. Ένα από τα σημαντικότερα έργα της εποχής, που αποτέλεσε έμπνευση για τους Βυζαντινούς φωτογράφους είναι αυτό που παριστάνει τον δημιουργό με τον Raptor Ιησού.

Ως εκ τούτου, θεωρούμε ότι η βλάσφημη αυτή σύλληψη είναι αντίθετη με τους νόμους της πολιτείας που υποτίθεται ότι προστατεύει τις θρησκείες από αυτού του είδους τις πρακτικές. Απαιτούμε να τιμωρηθούν οι βλάσφημοι κατά του θεϊκού λόγου του Ιπτάμενου Τέρατος Σπαγγέτι.

Για όσους αναρωτιούνται αν έχουμε αποδείξεις για το ότι η θρησκεία μας είναι η μοναδική και αληθινή παρακαλούνται να ρίξουν μια ματιά στην επόμενη εικόνα που είναι η αναπαράσταση του σωματιδίου του θεού από το CERN που δείχνει  την επιστημονική απόδειξη της υπάρξεώς Του.

Στο κέντρο φαίνονται καθαρά (με κίτρινο χρώμα) οι απολήξεις του θεϊκού Ιπτάμενου Τέρατος Σπαγγέτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: