Κυριακή, Σεπτεμβρίου 02, 2012

Μερικές σκληρές αλήθειες...

Ανάπτυξη. Αυτό είχε υποσχεθεί ο Σαμαράς. Όχι άλλες μειώσεις μισθών, συντάξεων και φορολόγηση. Μόνο ανάπτυξη.

Ε είναι απλά ψεύτης. Εγώ απορώ πως μπορούν κάποιοι και τον στηρίζουν ακόμα. Ψεύτης είναι και τίποτα άλλο. Δεν έχει μπέσα μέσα του. Να έλεγε την αλήθεια αν τολμούσε. Δεν τόλμησε όμως, ο ψεύτης. Η ΝΔ κατάντησε αντίγραφο του ΠΑΣΟΚ.

Και μην νομίζετε εσείς που πιστεύτετε στον ΣΥΡΙΖΑ ή στο ΚΚΕ ή στα Χρυσά Αυγά ή στα άλλα παλαιά κόμματα ότι αυτοί δεν είναι ψεύτες. Το ίδιο είναι. Ψεύτες και καιροσκόποι είναι.

Εξάλλου στον ΣΥΡΙΖΑ από 7% στο 29% πήγαν μόνο γιατί γέμισαν ΠΑΣΟΚους. Ο ίδιος ο αρχηγούλης ο Τσίπρας ένα καλομαθημένο παιδάκι είναι, μεγαλωμένο στα πλούτη, που δεν γνωρίζει την πραγματικότητα.

Στο ΚΚΕ έχουν χάσει τα αυγά και τα πασχάλια και πλέον έχουν μείνει μόνο οι φανατισμένοι και μια νεολαία που δεν ξέρει που της παν τα τέσσερα, με την παιδεία που ΔΕΝ έχουμε...

Για το ΠΑΣΟΚ δεν έχω να πω κάτι άλλο, κατέστρεψε την χώρα και έμαθε στους Έλληνες την κλεψιά και τον αριβισμό ως μέσο κοινωνικής ανόδου.

Τα ακραία δε, δήθεν πατριωτικά κόμματα, είναι απλά ένα μάτσο ηλίθιοι φανατισμένοι που δεν μπορούν να σκεφτούν τίποτα πέρα από την "ανωτερότητά" τους.

Ω... δεν αμφιβάλλω ότι και ο Τσίπρας και ο Σαμαράς και η Παπαρήγα και όλοι τους (εκτός από τον κοντοστούπι φασίστα Μιχαλολιάκο) θέλουν το καλό της Ελλάδας. Δεν αμφιβάλω για αυτό. Απλά δεν ξέρουν ποιο είναι αυτό το καλό. Αμφιβάλω δηλαδή για τις ικανότητές τους.

Κανένα, μα κανένα κόμμα που είναι κολλημένο σε μία ιδεολογία δεν έχει την δυνατότητα να λύσει τα προβλήματα της χώρας. Αυτό να το θυμάστε όταν θα "κυβερνήσουν" οι... άλλοι!!!

Οι αλήθειες πονάνε. Πονάνε όμως λιγότερο από αυτό που μας κάνουν. Και σίγουρα δεν φταίνε οι αλήθειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: