Παρασκευή, Απριλίου 27, 2012

Το μεγάλο κόλπο...

Από την τηλεόραση έχουν αποκλείσει όλα τα μικρά κόμματα. Τουλάχιστον έτσι γνωρίζουμε. Είναι έτσι όμως;

Όχι, δεν είναι έτσι. Υπάρχει ένα μη κοινοβουλευτικό κόμμα το οποίο προβάλλεται σχεδόν όσο και τα δύο "μεγάλα" κόμματα. Και υπάρχει λόγος. Αυτό το κόμμα είναι η Χ.Α.

Χθες παρακολουθούσα ενημερωτικές εκπομπές για τις εκλογές και ξαφνικά σε 2 διαφορετικά κανάλια βλέπω "αρνητικά" αφιερώματα στην Χρυσή Αυγή διάρκειας... μισής ώρας το καθένα!!!

Γιατί συμβαίνει αυτό; Είναι απλό. Για να μην μάθει ο κόσμος ότι υπάρχουν και άλλες επιλογές. Έχουν σταματήσει να αναφέρονται σε μικρότερα κόμματα εκτός της Χ.Α. για οποιοδήποτε λόγο. Για παράδειγμα πριν από λίγες μέρες το αδελφό Πειρατικό Κόμμα της Γερμανίας αναδείχτηκε 3η δύναμη. Στα δικά μας ΜΜΕ όμως δεν υπήρξε η παραμικρή αναφορά για αυτό (ενώ αντιθέτως υπήρχε για το 3ο κόμμα της Λεπέν στην Γαλλία). Ούτε φυσικά για αστείο να υπήρχε αναφορά και παραλληλισμός με το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας ενώ υπήρξε εκτενής αναφορά και παραλληλισμός για την Λεπέν και την Χ.Α.!!!

Ποντάρουν στο να φοβίσουν τον κόσμο και να "μαζευτεί" στο μαντρί. Ε λοιπόν δεν θα το δεχτούμε. Και όλα τα "μικρά" κόμματα όπως και εμείς οι Πειρατές θα πρέπει να ενημερώνουμε τον κόσμο για τις δικές μας ιδέες και να τους αφήνουμε να αποφασίσουν οι ίδιοι. Όχι με την καθοδήγηση των ΜΜΕξαπάτησης που πλέον δεν ντρέπονται καθόλου να παίζουν το παιχνίδι της τρομοκρατίας.


3 σχόλια:

Antilogos είπε...

Αγαπητέ Βασίλη ,
Αν και δεν είμαι Πειρατής (κομματικά εννοώ -:) αυτό ακριβώς έχω τονίσει από την ΑΡΧΗ του μήνα...

Αυτή την είδηση την κρύβουν τα κανάλια...

Βλέπεις εμείς οι αδέσμευτοι bloggers μπορεί να έχουμε πολιτική άποψη αλλά δεν είμαστε κομματόσκυλα ...

Demelene είπε...

Γιατί η διαρκής αναφορά στα μεγάλα κόμματα;

Vassilis Perantzakis είπε...

Σόρρυ demelene, δεν κατάλαβα. Για την στάση των ΜΜΕ μιλάω. Τα μεγάλα κόμματα τα ανέφερα μόνο ως προς την σχέση προβολής με την Χ.Α.