Τρίτη, Απριλίου 17, 2012

Ξεκινάει Γολγοθάς για τα "μικρά" κόμματα...

Όταν αποφάσισαν εκλογές την Μεγάλη Τετάρτη ήξεραν τι έκαναν. Το κυρίως τους μέλημα ήταν να μην προλάβουν τα μικρότερα κόμματα να οργανωθούν για να έχουν έτοιμα τα ψηφοδέλτιά τους στις 27/4 που λήγει η διορία παράδοσης στις περιφέρειες.

Είναι πολύ αστείο να ακούς ότι θα παραδώσουν το χαρτί προς εκτύπωση στις 25/4 ή ακόμα και στις 26/4 την στιγμή που θα πρέπει να εκτυπωθούν εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοδέλτια και να παραδοθούν την επομένη από την Αλεξανδρούπολη μέχρι την Ρόδο και την Κρήτη.

Το σύστημα λοιπόν φοβάται πολύ και προσπαθεί με κάθε τρόπο να σαμποτάρει τις εκλογές αυτές. Να είστε σίγουροι ότι και στα εκλογικά τμήματα θα γίνει αγώνας από τα δύο "μεγάλα" κόμματα για νόθευση του αποτελέσματος.

Δεν υπάρχει περιθώριο για απάθεια σε αυτές τις εκλογές. Πρέπει όλοι να λάβουμε μέρος και να τους δείξουμε ότι δεν μπορούν να μας αγνοούν. Δεν πρέπει να μας ενδιαφέρουν τα μνημόνια ή τα αντιμνημόνια μόνο. Πρέπει να μας ενδιαφέρει ότι γίνεται να μην γίνεται χωρίς εμάς. Χωρίς την δική μας γνώμη.

Πρώτο λόγο σε αυτές τις εκλογές πρέπει να έχουν οι νέοι. Αυτοί είναι που μαστίζονται από την ανεργία με τα ποσοστά της να έχουν ξεπεράσει το 50%. Αυτοί είναι που θα κληθούν να πληρώσουν τα λάθη των προηγούμενων γενεών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: