Τρίτη, Απριλίου 10, 2012

Εύκολο να δηλώνεις αριστερός...

Είναι πολύ εύκολο να δηλώνεις αριστερός όταν:

Ο μπαμπάς σου έχει βίλα στην Εκάλη ή τουλάχιστον στην Πεντέλη.

Η μαμά σου οδηγεί Porche Cayenne ή τουλάχιστον Mercedes CLK

Πήγες στο Harvard ή τουλάχιστον στο Cambridge...

Εργάζεσαι ως σύμβουλος σε μεγάλο αρχιτεκτονικό γραφείο ή διορίστηκες σε υπουργείο από τον συμμαθητή σου υπουργό/πρωθυπουργό

Έχεις ετήσιο εισόδημα κάτι λιγότερο από 300000 ευρώ...

Όχι δεν μιλάω για κάποιον συγκεκριμένο. Μιλάω για τον μέσο "αριστερό" πολιτικό/πολιτευτή.

Σημείωση: Δεν είμαι αριστερός αλλά ούτε έχω κάτι εναντίων των αριστερών. Έχω όμως κάτι ενάντια σε αυτούς που δηλώνουν αριστεροί και ζουν σαν δεξιοί μεγιστάνες. Ε ΔΕΝ είναι αριστεροί γιατί απλά δεν ξέρουν τι σημαίνει φτώχεια ή ισότητα. Εγώ σε σχέση με αυτούς είμαι... κομμουνιστής!!!

3 σχόλια:

Demelene είπε...

Που να δεις τσάμπα μάγκες αριστερούς στο Πανεπιστήμιο, με μπαμπάδες καπιτάλες να φροντίζουν 10χρονες διακοπές.

Είχαμε χορτάσει!

Δημήτριος είπε...

Επίσης αλγιεινή εντύπωση μου έκανε η κόρη του αυτόχειρα Δημήτρη Χριστούλα. Το κείμενο που άφησε ο άνθρωπος αυτός είναι ξεκάθαρο. Πουθενά δεν αναφέρθηκε σε "αριστερά" ούτε κατά διάνοια δεν περνάει από το μυαλό σου όταν διαβάζεις το τελευταίο του σημείωμα ότι ο Δ.Χ. ιδεολογικά ανήκε στην αριστερά. Μάλιστα οι αναφορές του (από το σημείωμα πάντα) σε Εθνος και Ελλάδα ξεκάθαρα δείχνει ότι πέρα από κομματικο-ιδεολογικές τοποθετήσεις αυτό που μας ενώνει είναι αυτό που είμαστε δηλ. συμπολίτες Έλληνες που ανήκουμε στο ίδιο Έθνος. Αυτά είναι λόγια ανήκουστα στην αριστερά. Και όμως η κόρη του έσπευσε την επόμενη μέρα να πει ότι ο πατέρας της ήταν ένας αυθεντικός αγωνιστής ένας αριστερός. Τελικά με τους αγώνες της αριστεράς καταργήθηκαν τα πιστοποιητικά πολιτικών φρονημάτων για να καταντήσουμε να έχουμε άλλα πιστοποιητικά, αριστεροσύνης και το μονοπώλιο στην κοινωνική αγωνιστικότητα. Ο Θεός να σε συγχωρέσει αείμνηστε Δημήτρη, μην ακούς την κόρη σου τι λέει, έχει "λαλήσει" από τον χαμό σου. Αλλά η θυσία σου δεν πήγε χαμένε, έτσι κι αλλιώς ο νεκρός δεδικαίωται.

Δημήτριος είπε...

Σας παρακαλώ διορθώστε το "χαμένε" με το σωστό "χαμένη". Δαίμων του τυπογραφείου, αλλά και η μνήμη των ηρωικών νεκρών είναι πάνω απ΄ όλα.