Κυριακή, Απριλίου 08, 2012

Αφού δεν μπορούν να είναι καλύτεροι...

Τώρα πλέον που οι πολιτικοί και οι συνδικαλιστές δεν μπορούν να αποδείξουν ότι είναι καλύτεροι, ή μάλλον απέδειξαν ότι είναι ΟΤΙ χειρότερο έχει η χώρα, τώρα ανακάλυψαν τους "άτακτους" πολίτες. Ξαφνικά ο φαρμακοποιός φταίει για την φαρμακευτική δαπάνη όπως ο άρρωστος φταίει για την ασθένειά του. Όλοι μαζί τα φάγαμε (Πάγκαλος) και όλοι έχουμε άνομα συμφέροντα, ακόμα και οι εισαγγελείς (Φωτόπουλος).

Αφού δεν μπορούν να είναι καλύτεροι, πρέπει ο πολίτης είναι είναι χειρότερος. Να πέσει στο επίπεδό τους ή και χαμηλότερα. Εξού και κατάπτυστα άρθρα όπως "ο Καταραμένος Facebook user". Το να γράψεις την αγανάκτησή σου στο Facebook είναι ξαφνικά απλά επανάσταση της δεκάρας. Ενώ το να χρησιμοποιείς μολότοφ για να διαλύεις διαδηλώσεις και να δολοφονείς αγέννητες ψυχές είναι μαγκιά υποθέτω...

Φοβούνται πολύ ότι το σύστημα δεν φτάνει πλέον ούτε το 40% που χρειάζονται για να κάνουν κυβέρνηση συνεργασίας και αν συνεχίσουν να τρώνε. Φοβούνται πολύ ότι δεν θα μπουν καν στην βουλή για να μπορέσουν να διατηρήσουν το status τους στην κοινωνία και για αυτό κατηγορούν τον... facebook user.

Αφού δεν μπορούν να είναι καλύτεροι, πρέπει ο πολίτης να είναι χειρότερος. Θα τους ευχαριστήσετε ξαναψηφίζοντάς τους;

Μήπως ήρθε η ώρα της συμμετοχής και να πάψετε να είστε πρόβατα; Βρείτε κόμμα που συμμετέχουν όλοι, όπως το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας που θα ψηφίσω και συμμετέχω και εγώ στην διαμόρφωση των θέσεων. Κόμμα που θα μπορείτε να έχετε ψήφο για όλα τα θέματα που σας ενδιαφέρουν.

Μόνο με συμμετοχή θα φτιάξουμε μια Ελλάδα όπου θα κυριαρχεί η δικαιοσύνη και όχι το δίκιο του πραγματικά καταραμένου πολιτικού και συνδικαλιστή. Μια Ελλάδα που δεν θα τρώει τις σάρκες των παιδιών της για να δώσει εκατομμύρια ευρώ μίζα σε υπουργούς ώστε να αγοράζουν "σπιτάκια" στην Αρεοπαγίτου....

Το παρόν άρθρο φυσικά και αποτελεί πολιτική διαφήμιση (ή δυσφήμιση για τα υπάρχοντα καθεστωτικά κόμματα). 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ, ΤΟΥ ΑΛΛΟΥΝΟΥ ΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΠΑΝΤΑ!

ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΗΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΔΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙΣ ΘΕΣΗ!

http://www.pirateparty.gr/forum/viewtopic.php?f=3&t=1016#p12222

Ανώνυμος είπε...

Καταστατικο Άρθρο 2. Αρχές του κόμματος.
2.2.2 Την προώθηση της Διαφάνειας σε όλα τα επίπεδα της Δημόσιας Διοίκησης.
2.2.4 Την αποτροπή κάθε είδους Λογοκρισίας στο Διαδίκτυο.

Καλά δεν ντρέπεστε; για βλάκες μας περνάτε;

Ανώνυμος είπε...

Να ξέρεις ότι στα λέω σε σένα επειδή σε εκτιμώ, και ελπίζω να επηρεάσεις θετικά το κόμμα ενάντια σε όσους παραβιάζουν τις αρχές του.