Κυριακή, Οκτωβρίου 16, 2011

Ραγκούσης ΥΠΕΡ συντεχνιών...

Πηγή: Κωλοτούμπες

11/3/2008

(τότε τα σκουπίδια δεν αποτελούσαν κίνδυνο για την δημόσια υγεία...)

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Ανεξαρτήτως του τι κάνει η κυβέρνηση την οποία κατηγορείτε για επικοινωνιακό λαϊκισμό, το ΠΑΣΟΚ είναι υπέρ ή κατά της κινητοποίησης των εργαζομένων στους Δήμους και αν συμφωνεί με τον κ. Παυλόπουλο ή με την ανάγκη που υποστηρίζουν κάποιοι, ότι θα πρέπει να σταματήσει η απεργία για να μαζευτούν τα σκουπίδια.


Γ. ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ: Ανεπιφύλακτα στηρίζουμε τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων, των δημοσιογράφων χθες, της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ σήμερα, των εργαζομένων στους Δήμους, και όλων των εργαζομένων, καθώς και το συλλαλητήριο που θα γίνει αύριο. Γιατί, αυτό το οποίο έχει να αντιμετωπίσει αυτή τη στιγμή ο ελληνικός λαός, είναι μία απαράδεκτη κυβερνητική συμπεριφορά, προχειρότητας και αυταρχισμού.


Σχόλιο vasper: Το αρχιλαμόγιο, βλαχοδήμαρχος θα έπρεπε να παραιτηθεί και όχι να λέει παπαριές σήμερα. Τι θα λέει αύριο άραγε με κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας; Ότι στηρίζει τους αγώνες των συντεχνιών; Έξω πούστη από την παράγκα. Και αν τολμάς ρε ΚΑΘΙΚΙ Ραγκούση κάνε μου μήνυση. Είσαι ψεύτης, κλέφτης, απατεώνας και προδότης. 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα βγαίνει στους δρόμους στην πρώτη γραμμή μαζί με το καθυστερημένο στον αγώνα για τα δικαιώματα των διαδηλωτών.

Ανώνυμος είπε...

πρασινες πουτανες κι ενας πουστης με κολαν


http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=425382

Ανώνυμος είπε...

Ο Γιώργος γνώριζε τα πάντα