Δευτέρα, Οκτωβρίου 31, 2011

Περί παρελάσεων το πρόβλημα; Ναι καλά...

Λοιπόν, τέρμα το αστείο με τις παρελάσεις. Στα παπάρια μας πραγματικά για την μούντζα του μαθητή ή τα αυγά του συνδικαλιστή. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι τι έγινε με την αναδιάρθρωση. Όχι οι επιμέρους αντιδράσεις σε εκδήλωση όπου μαζεύεται κόσμος μαζί με πολιτικούς. Γιατί δεν έχει σημασία αν ήταν παρέλαση ή γκαλά. Σημασία έχει η αναδιάρθρωση.

Δεν θα χάσουμε το μέτρο γιατί τσαντίστηκε ο Παπούλιας που του είπαν ότι είναι προδότης. Στην καλύτερη είναι γεροξούρας με άνοια, αν δεν του αρέσει το "προδότης". Ούτε θα ασχοληθούμε με την νέα γενιά για την μούντζα ή τα περιβραχιόνια των μαθητών αντί να ασχοληθούμε για το υποθηκευμένο και πιθανόν χαμένο μέλλον τους. Γιατί αυτό θέλουν τα ΜΜΕξαπάτησης. Αυτό θέλει το πολιτικό σύστημα. Ε δεν θα το έχουν.

Τι θα γίνει λοιπόν τώρα που ο Παπανδρέου αποφάσισε να το παίξει δικτάτορας και στην δική του κοινοβουλευτική ομάδα; Αυτό είναι το θέμα.

Τι θα γίνει τώρα που ο Βενιζέλος αποφάσισε να μας κάνει ντα γιατί "δεν αντιδρά ορθά η Ελληνική κοινωνία";

Το πρόβλημά μας είναι η μούντζα και το "προδότης"; Όχι φυσικά. Το πρόβλημά μας είναι η διαστρέβλωση της πραγματικότητας από τα ΜΜΕξαπάτησης και τα τσιράκια της κυβέρνησης.

Το πρόβλημα μας είναι η μούντζα του μαθητή; Η μήπως είναι το γεγονός ότι αυτός ο μαθητής δεν έχει πάρει ακόμα βιβλία για να πληρωθούν οι κατάλληλες μίζες στην Διαμαντοπούλου και την παρέα της;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

αυτος ο γιωργος ειναι το παιδι θαυμα! καταφερε εκτος απο τους ελληνες να τον κυνηγανε να τον γαμησουν και ολοι οι ευρωπαιοι!