Σάββατο, Οκτωβρίου 08, 2011

Μόσιαλος: "Θα σας πάρουμε τα σπίτια"!!!

Πηγή: Γιώργος Κ.Κρόγιας


Όταν πρωί-πρωί ακούς τον Μόσιαλο με ένα αυταρχικό υφάκι κουνώντας το δαχτυλάκι (σαν να μαλώνει όλους τους Έλληνες ότι έκαναν κάτι κακό) να λέει στο MEGA ότι "το ΑΕΠ μας είναι μικρότερο από της Γερμανίας, αλλά έχουμε μεγαλύτερη ακίνητη περιουσία κατά μέσο όρο από όλους τους Βορειοευρωπαίους", το μόνο που μπορείς να σκεφτείς για αυτή την κυβέρνηση είναι ότι είναι ΑΜΕΙΛΙΚΤΗ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ!
Για δεκαετίες τώρα μας μιλούσαν (ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ) για την "ατμομηχανή της οικοδομής". Έδιναν το "πράσινο φως" σε τράπεζες και ΟΕΕ να παίρνει δάνεια ο κάθε εργαζόμενος για να φτιάξει ένα σπίτι.
Ξαφνικά, η ιδιοκτησία ενός σπιτιού, αποτελεί το μεγάλο πρόβλημα για τον κ. Μόσιαλο.
Και πως διορθώνεται αυτό;
Πολύ απλά, φαίνεται και από τον σχέδιο αυτής της κυβέρνησης.
Χωρίς να έχεις κάνει ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ για την ΑΚΡΙΒΕΙΑ:
Κάνεις απολύσεις παντού, μειώνεις δραματικά τους μισθούς, αυξάνεις κατά 20%-30% την φορολογία όλων και... απλά περιμένεις τις τράπεζες να "μαζέψουν" την ακίνητη περιουσία.
Έτσι θα σωθεί και το χρηματοπιστωτικό σύστημα, αλλά (νομίζουν) και το πολιτικό σύστημα.
Αυτή η κυβέρνηση πρέπει να φύγει. Τέλος!
Κύριε Μόσιαλε... εσύ με έπεισες για αυτό.

4 σχόλια:

ζητω το πασοκ είπε...

Φόρο 100 ευρώ θα κληθεί να πληρώσει όποιος δηλώνει 6.000 ευρώ στην εφορία, δηλαδή ζει σε συνθήκες φτώχειας. Μεγάλη είναι η απώλεια αφορολόγητου για τους τρίτεκνους, καθώς από τα 20.500 ευρώ περιορίζεται στα 12.000 ευρώ.

_____
το πασοκ στην κυβερνηση
τα καθικια στην εξουσια

archaeopteryx είπε...

εε... αν είναι έτοιμοι για βίαιη σύγκρουση... Ή εάν την επιδιώκουν...

Βασίλης Περαντζάκης είπε...

Αν ο Γιώργος γράφει ότι πρέπει να πέσει αυτή η κυβέρνηση... μιλάμε για πολύ φάπα που χρειάζονται...

Ανώνυμος είπε...

Τελικά είχα άδικο για τον Κρογια όσα έλεγε προεκλογικά (για το ΠΑΣΟΚ ) τα πίστευε και απλά μάλλον ήταν πολύ ρομαντικός ... Στο διάολο όλοι σας, οι σωτήρες μας τελείωσαν πλέον όποιος από αυτά τα λαμόγια της βουλής μας ξαναζητήσει λεφτά πριν δούμε να πληρώνουν αυτή για τις δικές τους ζημιές των τελευταίων 30 ετών , θα παίρνει τον μπούλο και θα μας έχει απέναντι του ... Πλέον θέλω να δω να την πληρώνουν βουλευτές , ναι θέλω αίμα δεν θα παίρνουν μόνο το δικό μου...
Σκατά στη βουλή και στα κόμματα
Δημήτρης Λάρισα