Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 07, 2011

Μόσιαλος...

"Οι ευθύνες της ΝΔ, δηλαδή του κόμματος που μας έφερε στην κατάσταση στην οποία είμαστε, είναι τεράστιες και πρέπει να αναλογιστεί επιτέλους τις ευθύνες της στις συναινετικές διαδικασίες." είπε ο Μόσιαλος.

Πράγματι η Ν.Δ. έχει ευθύνη για τις συναινετικές διαδικασίες. Πρέπει να τις σταματήσει. Όσο για το πως φτάσαμε εδώ που είμαστε, ο Μόσιαλος θα πρέπει να κοιτάξει στον καθρέφτη. Το τεράστιο δημόσιο και οι δυσλειτουργίες του είναι δημιούργημά τους και όχι μόνο αυτό, αλλά οι αυτονόητες αλλαγές του σήμερα ήταν κόκκινο πανί όταν τις επιχειρούσε έστω και στο ελάχιστο η Ν.Δ. και έβαζαν όλο τον μηχανισμό προπαγάνδας και εκβιασμών που είχαν να δουλεύει εναντίων αυτών των... αυτονόητων αλλαγών. Οπότε να αφήσει τις μαλακίες. Τα ψέμματά τους δεν πείθουν κανέναν. Για να μην πω για την σημερινή κατάσταση που είναι καθαρά αποτέλεσμα των μνημονίων και των μεσοπρόθεσμων που υπέγραψαν προδίδοντας τους πολίτες αυτής της χώρας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δέν έχουν τίποτε άλλο να πούν ... ο Καραμανλής για όλα έχουν έτοιμη την απάντηση ... τί άλλο να πούν, μπάς και βρίσκουν? Όσο κι'αν ξύνουν κεφάλια δέν μπορούν