Κυριακή, Σεπτεμβρίου 25, 2011

Ρουσφέτια σε ΠΑΣΟΚια...

Πηγή: Ν.Δ. Θεσσαλονίκης


Προσλήψεις εκτός ΑΣΕΠ, 150 νεολαίων του ΠΑΣΟΚ και μάλιστα με συνεντεύξεις, σε δημόσιο οργανισμό που είναι υπό κατάργηση προωθεί η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου!


Το θέμα που κατήγγειλε πρώτη η ΠΑΣΠ Θεσσαλονίκης και δημοσιεύσαμε και εμείς προ λίγων εβδομάδων (δείτε την ανάρτηση μας εδώ) κάνει το γύρο του Διαδικτύου ενώ ήλθε να το στοιχειοθετήσει με ρεπορτάζ της στη «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία» η Βασιλική Σιούτη.


Η υπόθεση αφορά σκανδαλώδεις προσλήψεις στο Ινστιτούτο Νεολαίας του Υπουργείου Παιδείας, μέσω της προκήρυξης 150 θέσεων εκτός ΑΣΕΠ στα πλαίσιο του έργου «Αναβάθμιση και Επέκταση της Λειτουργίας των θυρίδων επιχειρηματικότητας και στήριξη της νεανικής επιχειρηματικότητας». Η προκήρυξη περιλαμβάνει δύο φάσεις: Η πρώτη φάση που ολοκληρώθηκε ήδη προέβλεπε την διεξαγωγή ηλεκτρονικής διαδικασίας ώστε να γίνει το πρώτο ξεδιάλυμα 300 επιτυχόντων. Στη δεύτερη φάση μέσω συνεντεύξεων(!!!) θα προσληφθούν με 2χρονες συμβάσεις 150 επιτυχόντες.


Παρά τις βαρύγδουπες ανακοινώσεις του Υπουργείου Παιδείας για αξιοκρατία στην προκήρυξη, το tsantiri.gr ερευνά διεξοδικά τα στοιχεία που έρχονται διαρκώς στα χέρια του και πραγματικά έχουμε φρίξει. Αναφέρουμε ενδεικτικά για να αντιληφθείτε:


Στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και συγκεκριμένα στο Νομό Κοζάνης (Νομός από τον οποίο κατάγεται η υπουργός Παιδείας και στον οποιο διετέλεσε βουλευτής και νομάρχης) από όλους τους υποψηφίους οι επιτυχόντες ήταν μόνο τρεις και συγκεκριμένα οι Αλέξανδρος Μελαχροινός, Σταμάτη Μαρία και Γρηγοριάδης Γιάννης. Θέλετε να μάθετε τις ιδιότητες των τριών επιτυχόντων;


ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΑΣΟΚ Κοζάνης – Υποστηρικτής της Άννας Διαμαντοπούλου)

ΣΤΑΜΑΤΗ ΜΑΡΙΑ (Αναπληρώτρια Γραμμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΑΣΟΚ Κοζάνης – Υποστηρίκτρια της Άννας Διαμαντοπούλου)

ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (Μέλος Εθνικής Αντιπροσωπείας ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΑΣΟΚ – Υποστηρικτής της Άννας Διαμαντοπούλου)


Τα ονόματα των επιτυχόντων μπορείτε να τα επιβεβαιώσετε στο site του ινστιτούτου www.ify.gr


Η υπουργός των φωτοτυπιών, των DVD και του νομοσχεδίου των ΑΕΙ η οποία κατηγορεί καθημερινά τις φοιτητικές παρατάξεις, και η οποία από ότι φαίνεται στην πράξη δημιουργεί έναν σκληρό κομματικό μηχανισμό, τι έχει να πει για όλα αυτά; Οι εξελίξεις και οι αποκαλύψεις αναμένονται ραγδαίες…


Σχόλιο vasper: Αμφέβαλε κανείς ότι θα συνεχίσουν να κάνουν τα ίδια; ΠΑΣΟΚ είναι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: