Τρίτη, Σεπτεμβρίου 20, 2011

Πρόταση για νέα μέτρα...

Είναι προφανές ότι το πρόβλημα της αποτυχίας των μέτρων προέρχεται από το γεγονός ότι δεν είναι αρκετά σκληρά. Για αυτό το λόγο κάθε φορά πρέπει να λαμβάνονται σκληρότερα μέτρα. Οπότε, για αυτό το λόγο, θέλω να προτείνω τα σκληρότερα δυνατά μέτρα ώστε να μπορέσει επιτέλους ο Γιωργάκης να σώσει την Ελλάδα.


1. Κατάργηση δημοτικών/νομαρχιακών/περιφερειακών συμβουλίων και διορισμός δημάρχων/νομαρχών/περιφερειαρχών για μείωση κόστους των ΟΤΑ.
2. Κατάσχεση ακίνητης περιουσίας πάνω των 20 τετραγωνικών ανά οικογένεια που δεν έχει να πληρώσει 500 ευρώ το τετραγωνικό άμεσα, υπέρ του δημοσίου. Εξαιρούνται οι περιοχές με αντικειμενική αξία άνω των 3000 ευρώ το τ.μ.
3. Υποχρεωτική εργασία με 4 ευρώ την ώρα σε μεγαλοεργολάβους έργων κάθε νέου άνω των 16 που είναι άνεργος. Τα χρήματα (4 ευρώ την ώρα) θα κατατίθενται στους λογαριασμούς των μεγαλοεργολάβων απευθείας από τις εφορίες μέσα από την κατάσχεση μισθών των γονέων τους. Αν οι γονείς τους είναι άνεργοι η καταβολή θα γίνεται με δήμευση οργάνων όπως νεφρό και πνεύμονες.
4. Παύση καταβολής συντάξεων σε όλους τους συνταξιούχους κάτω των 65 ετών.
5. Πληρωμή μισθών απευθείας από τις εφορίες με παρακράτηση όσων φόρων χρειάζεται αυτόματα.
6. Κατάργηση όλων των επιδομάτων ανεργίας πλην αυτών που δίδονται σε λαθρομετανάστες.
7. Ευθανασία σε όλους τους συνταξιούχους άνω το 66 ετών που δεν μπορούν να εργαστούν.
8. Έκδοση πιστοποιητικών παρθενίας σε νεανίσκες άνω των 14 ετών για πιθανή μελλοντική εκμετάλλευση μέσω e-ekpornefsis. Επανεξετάσεις υποχρεωτικές ανά 2 μήνες. Οι οικογένειές τους θα λαμβάνουν 2 μπουκάλια γάλα του ενός λίτρου για κάθε επιβεβαιωμένη προς εκμετάλλευση παρθενία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: