Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 09, 2011

Πόσο ζώα μπορεί να είναι;

Σήμερα το πρωί περίμενα γύρω στην μισή ώρα στον σταθμό του ΗΣΑΠ για να ανέβω στην δουλειά μου και όταν πέρασε ήταν φυσικά γεμάτο. Στριμώχτηκα όπως όπως και έφτασα στον προορισμό μου σαν... σαρδέλα. Εκεί βρήκα κλειστά τα εκδοτήρια και ο μόνος υπάλληλος ήταν ένας φύλακας ο οποίος δεν ήξερε τι συνέβαινε αλλά μου είπε ότι υπάρχουν μόνο δύο συρμοί στο τμήμα Ομόνοια-Πειραιάς, όπως είχε παρατηρήσει, καθώς ούτε ο ίδιος είχε κάποια ενημέρωση.

Τι έχει γίνει λοιπόν; Απλά κάποιοι αποφάσισαν να μετατάξουν 144 ειδικευμένους υπαλλήλους του ΗΣΑΠ ως φύλακες στο υπουργείο Πολιτισμού! Για αυτό το λόγο ο ΗΣΑΠ σήμερα δεν είχε μηχανοδηγούς!!!

Μα καλά... τις μετατάξεις τις κάνουν τυχαία; Ταλαιπωρούν τον κόσμο χωρίς λόγο μόνο και μόνο γιατί κάποιοι έχουν κάλο στον εγκέφαλο και θέλουν να δείξουν ότι κάνουν κάτι; 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΞ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΡΟΔΟΤΗΣ!!ΨΗΦΙΖΩ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ!ΨΗΦΙΖΩ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ,ΤΖΤΖΙΚΩΣΤΑ,ΜΠΕΝΑΚΗ!!ΨΗΦΙΖΩ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΡΕΦΟΥΜΕΝΟ ΣΥΜΜΑΘΗΤΗ ΤΟΥ ΓΑΠ!

Βασίλης Περαντζάκης είπε...

Τόσο ζώα!!! Ευχαριστούμε τον ανώνυμο ΠΑΣΟΚο για την επίδειξη...

Ανώνυμος είπε...

πως κανεις ετσι για τον ησαπ? παρε ενα ποδηλατο να φτιαξεις και γερα μπουτια οπως ο τζεφρυ μας! ο εγκεφαλος ειναι περιτον βαρος......

Βασίλης Περαντζάκης είπε...

Ποτέ δεν έχω βάλει την αλυσίδα εν κινήσει με το δάχτυλο...