Τετάρτη, Αυγούστου 24, 2011

Τέλος το άσυλο... (πιο άσυλο ρε παιδιά;)

Αυτό ήταν με το άσυλο που μας τα είχαν πρήξει οι "αριστεροί". ΠΑΠΑΛΑ... Τέλος. Και να πάει στον αγύριστο. Τι είδους άσυλο ήταν αυτό που όποιος διαφωνούσε με τους αριστεριστές έτρωγε ξύλο ή στην καλύτερη τον έλεγαν ακροδεξιό; Τι είδους άσυλο ήταν αυτό που οι μόνες ιδέες που είχαν δικαίωμα να ακουστούν με την απειλή μάλιστα βίας ήταν οι "προοδευτικές" των κουκουλοφόρων βανδάλων;

Να πάει στον αγύριστο λοιπόν το άσυλο των καθαρμάτων της "αριστεράς". Τώρα, αριστεροί, δεξιοί και κεντρώοι είναι ίσοι. Οι ιδέες ποτέ δεν κινδύνευαν στο Πανεπιστήμιο. Οι ιδέες δεν απειλούσαν κανέναν. Μόνο το κέρδος των αριστεριστών από τα ναρκωτικά και τα πλιάτσικα απειλεί η κατάργηση του ασύλου.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Mπράβο!!!Κάποιος, επιτέλους, πρέπεινα πει τα πράγματα με τ' όνομά τους...

Ανώνυμος είπε...

Αυτές οι κουφάλες οι αριστεροί μόνο να καταργηθεί ο στρατός, να παντρεύονται οι ανώμαλοι και να υπάρχει αθεΐα τους ενδιαφέρει!!Αβαντάρουνε τους βρωμομετανάστες και κυκλοφορούνε άπλυτοι και ακούρευτοι μέσα και έξω απο τα πανεπιστήμια λες και είναι χωράφι του μπαμπά τους!!Τα ναρκωτικά πάνε και έρχονται φυσικά!!Δεν ξεχνάμε και την προδοσία του βρώμικου 89 με τη συγκυβέρνηση αριστεράς μητσοτάκη!!Εθνική συμφιλίωση και δήθεν κάθαρση θέλανε τα παλιοτόμαρα!Λυσαλέα κυνηγούσανε τον ηγέτη Ανδρέα Παπανδρέου!