Κυριακή, Αυγούστου 07, 2011

Όταν οι διακοπές κόβονται...

Στην εταιρία που εργάζομαι φτιάχνουμε ένα project που πρέπει να παραδοθεί μέσα Σεπτεμβρίου. Λόγω διαφόρων προβλημάτων που δεν έχουν τόση σημασία χρειάστηκε να εργαστώ και εγώ πάνω σε αυτό το project για να βοηθήσω όπου υπάρχουν κολλήματα. Μάλιστα αυτές τις γραμμές τις γράφω ενώ τελειώνω κάτι λεπτομέρειες για σήμερα και ελέγχω το build του συστήματος.

Όλοι λοιπόν στην εταιρία καθίσαμε και είδαμε ότι δεν βγαίνει αν πάρουμε κανονικά τις άδειές μας όπως είχαμε κανονίσει όταν τα δεδομένα ήταν διαφορετικά. Μάλιστα μερικοί αναβάλαμε τελείως τις άδειές μας (όσοι μπορούσαμε) και είμαστε εδώ για να δουλέψουμε... Το project τώρα προχωράει κανονικά και είμαστε αισιόδοξοι ότι θα παραδοθεί στην ώρα του.

Ευτυχώς δεν έχουμε στην εταιρία μας ούτε τον Γιωργάκη, ούτε τους υπουργούς του. Διαφορετικά θα χρεοκοπούσαμε... Μόνο ο Γιωργάκης, αυτές τις τελευταίες 10 μέρες έχει κοστίσει στην χώρα 3200 ευρώ  (καθώς 9600 είναι ο μισθός του για το μήνα) για να κάνει τις διακοπές του... Αν βάλουμε μέσα και το επίδομα αδείας... αφήστε τα... Θα βάλετε τα κλάματα!!!


2 σχόλια:

Demelene είπε...

Επειδή γνωρίζω ακριβώς αυτό για στο οποίο αναφέρεσαι, απλά θέλω να πω ότι το συγκεκριμένο ποστ είναι από τα μεγαλύτερα τρολ και κακοχρησία ενός γεγονότος απλά και μόνο για να πει κάποιος αυτό που έτσι και αλλιώς θέλει να πει.

Δεν γίνεται να μετατρέπονται πρακτικές σαν αυτή http://demelene.blogspot.com/2011/06/blog-post_21.html σε αν είχαμε εδώ τον ΓΑΠ θα είχαμε χρεοκοπήσει, απλά γιατί αυτά που λέω στο λινκ είναι σίγουρα στο top 3 των δεινών που χαρακτηρίζουν την Ελληνική κοινωνία, επαγγελματική, πολιτική και οικογενειακή.

Βασίλης Περαντζάκης είπε...

Τρολ είναι σε συζήτηση. Εδώ δεν συζητάω...