Παρασκευή, Αυγούστου 26, 2011

Λάβαμε εντολή;

Αυτός ο Βενιζέλος δεν παίζεται. Από την μία μαλακία στην άλλη. Τι είπε τώρα στην Βουλή; Ότι λέει δεν πήγαμε μόνοι μας να κάνουμε συμφωνία με την Φιλανδία, αλλά "Λάβαμε εντολή να επιχειρήσουμε μια διμερή διαπραγμάτευση".

Από ποιον "Λάβαμε εντολή" ρε Μπένυ; Από τον Θεό; Και τι είδους εντολή ήταν αυτή που όταν την "εκτελέσαμε" δεν άρεσε το αποτέλεσμα σε... κανέναν; Γιατί δεν πήγαινες ρε χοντρέ με τον εντολέα σου να κάνεις τις διαπραγματεύσεις ώστε να μην καταλήξει σε φιάσκο η υπόθεση;

Και όμως... ακόμα του έχουμε και κυβερνάνε!!! 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

προτείνω να τους διώξουμε!και ποιόν να φέρουμε να κυβερνήσει?έχεις καμιά καλή ιδέα?

Βασίλης Περαντζάκης είπε...

Τον Καραμανλή ρε... Που στην χειρότερή του μέρα ήταν 10 φορές καλύτερος από το μαλακισμένο που υπερασπίζεσαι με την στάση σου.... κρυφοπασόκε.

Ανώνυμος είπε...

ανωνυμε! θα βγουμε στο δρομο και τον πρωτο που θα βρουμε να στριβει τη γωνια θα τον κανουμε πρωθυπουργο! θα ειναι οπωσδηποτε καλυτερος απο το ζαβο με τους δυο χοντρους και τον θιασο με τις τρελλες πρασιναδες που εχουμε για κυβερνηση!

Ανώνυμος είπε...

Πρώτε Ανώνυμε εσύ θεωρείς δηλαδή σάν καλύτερο απο όλους για πρωθυπουργό το καθυστερημένο, τον ανάπηρο έχεις δεί πώς τον δείχνει ο Λαζόπουλος στις παρελάσεις? Δές μετά έλα να μας ξαναπείς άν σου κάνει.