Πέμπτη, Αυγούστου 25, 2011

Αν ήταν τόσο καλοί...

Αν το ΠΑΣΟΚ ήταν τόσο καλό στην διακυβέρνηση όσο είναι στην προπαγάνδα, στην παραπληροφόρηση και στους εκβιασμούς, θα ήμασταν σίγουρα η πλουσιότερη και ισχυρότερη χώρα στον κόσμο!!!

Ο Λαφαζάνης σήμερα στην τηλεόραση απέναντι στον Νικολόπουλο της Ν.Δ. κέρδιζε κατά κράτος. Ότι και να έλεγε ο Νικολόπουλος, αυτός ήταν σιωπηλός και μόλις πήρε τον λόγο, απλά είπε "Δεν θα ασχοληθούμε τώρα με αυτό που λέει ο κύριος Νικολόπουλος, ακόμα και να ισχύει"... και μετά ανέφερε πάλι τα περί "φυγομαχίας της Νέας Δημοκρατίας" και ο Νικολόπουλος ούτε να του πει ότι είναι εκβιαστές δεν τόλμησε...

Πάρτε το χαμπάρι εκεί στην Ν.Δ.. Πρέπει να αντιμετωπίζετε τους ΠΑΣΟΚους με τον ίδιο τρόπο ακριβώς. Να τους πετάτε χοντράδες και να απαξιώνετε αυτά που λένε. Αν τους δίνετε έδαφος για να επαναλαμβάνουν την προπαγάνδα που έριξε την δεξιά κυβέρνηση, αυτοί θα κυβερνάνε εκβιάζοντας για χρόνια ακόμα. Θα ήμαστε πίσω στην δεκαετία του 60 και εκεί θα μείνουμε όσο τους  αφήνετε. 

5 σχόλια:

Antilogos είπε...

Αν δεν κάνω λάθος ο Λαφαζάνης ακόμα δεν προσχώρησε στο ΠΑΣΟΚ για να τον λές ΠΑΣΟΚο...

Βασίλης Περαντζάκης είπε...

Υπάρχει Λαφαζάνης και στο ΠΑΣΟΚ.

Ανώνυμος είπε...

γαλάζια κοπρόσκυλα έχετε εμμονές με τον πράσινο ήλιο του ΠΑ.ΣΟ.Κ.!!

Ανώνυμος είπε...

Βρίζετε συκοφαντήτε ψεύδεστε συνεχώς!!Μιά ζώη την ίδια τακτική ακολουθείτε γαλάζια κομματόσκυλα!!Κάνετε το παν για να αρπάξετε καρέκλες και να χώσετε τα βρωμόχερα σας στα δημόσια ταμεία!!!Φτου σας!!

Βασίλης Περαντζάκης είπε...

Τι κάνουμε ΠΑΣΟΚια; Αχαχαχαχα... βγήκε ο γάϊδαρος να πει τον πετεινό κεφάλα... Ζώα... ΓΟΥΔΙ ρε... Και στήσιμο στον τοίχο για τους προσκυνημένους ΠΑΣΟΚους. ΟΥΣΤ... προδότες.