Τρίτη, Αυγούστου 02, 2011

Σκεφτείτε για λίγο...

Τι προβλήματα είχαμε επί Καραμανλή και "επάρατης" δεξιάς; Το ξενοπήδημα του Ζαχόπουλου, το "σκάνδαλο" του Βατοπεδίου που δέχτηκαν τελικά οι ΠΑΣΟΚοι ότι δεν κόστισε μία δραχμή στο δημόσιο (το ευρώ θα ήταν πολύ καθώς 1 ευρώ = 340,75 δραχμές) άσχετα αν το έκρυψαν τα ΜΜΕξαπάτησης, το 1% αύξηση του ΦΠΑ σε 5 χρόνια και... τις απεργίες της καραΠΑΣΟΚικής ΓΣΕΕ. Η ανεργία; Μειωνόταν σταθερά. Η ανάπτυξη; Υψηλότερη από το μέσο όρο της Ευρώπης. Η αύξηση του ΑΕΠ; Μεγαλύτερη από την αύξηση του χρέους (που είναι και το σημαντικό). Ο τουρισμός; Στα καλύτερα επίπεδα των τελευταίων 20 ετών με εξαίρεση ίσως φέτος και αυτό λόγω των γεγονότων στην κοντινή μας Αίγυπτο. Οι σχέσεις μας με τους Ευρωπαίους, τους Ρώσους καθώς και τους Κινέζους; Οι καλύτερες. Επενδύσεις; Μόνο στην ενέργεια ξεπερνούσαν κάθε προηγούμενο.  Παράδεισος δεν ήταν γιατί υπήρχαν καθυστερήσεις σε έργα και μεταρρυθμίσεις και φυσικά σαμποτάζ από τα κοπρόσκυλα του ΠΑΣΟΚ αλλά είναι και εξοργιστικό να ξεχνάμε την πραγματικότητα.

Ήρθε λοιπόν ο Γιωργάκης, υποσχόμενος να διορθώσει όλα αυτά τα "κακά". Υποσχέθηκε στην ουσία ότι θα "μοιράσει χρήμα". Τίποτε άλλο. Βγήκε με την υπόσχεση που δίνουν όλοι οι ψεύτες σοσιαλιστές. Ότι το πόπολο θα φάει με χρυσά κουτάλια. Έλεγε ότι δεν υπάρχει κρίση και ότι είναι δημιούργημα της δεξιάς. Και τι έκανε με το που άρπαξε εκβιαστικά την εξουσία (αφού είχε πει ότι δεν θα ψήφιζε για πρόεδρο της Δημοκρατίας); Το ακριβώς αντίθετο. Δημιούργησε πρόβλημα δανεισμού. Αντέστρεψε την ανάπτυξη και δημιούργησε αυτοτροφοδοτούμενη κρίση. Διπλασίασε την ανεργία. Αύξησε την φορολογία τόσο που μείωσε τα έσοδα. Υποσχέθηκε μεταρρυθμίσεις που πριν τις θεωρούσε "κόκκινες γραμμές" και έκανε το "ξεπούλημα" οργανισμών που έλεγε επί Καραμανλή να μοιάζει ως οικονομική συμφωνία του αιώνα κατεβάζοντας την αξία τους κατά 70% τουλάχιστον.

Τολμάνε τα ΠΑΣΟΚια και μιλάνε για διορισμούς γαλάζιων παιδιών ενώ όλοι ξέρουμε ότι το δημόσιο είναι ΠΑΣΟΚοκρατούμενο. Μάλιστα είναι τόσο εκδικητικοί που απέλυσαν όλους τους συμβασιούχους (που είχε προσλάβει ο Σημίτης) ως γαλάζιους, αφήνοντας υπηρεσίες χωρίς υπαλλήλους και υπονομεύοντας την λειτουργία του κράτους μόνο και μόνο για να κάνουν προπαγάνδα. Το αστείο; Δεν ψήφισαν πολλοί Νεοδημοκράτες  το 2009 ακριβώς γιατί η Ν.Δ. δεν διόριζε τα παιδιά της!!!

Τα φερέφωνα του ΠΑΣΟΚ στα ΜΜΕξαπάτησης πολύ θέλουν να πιστέψετε ότι όλοι είναι ίδιοι. Δεν είναι όμως. Τα πράγματα είναι απλά. Και όποιος δεν το καταλαβαίνει είναι υπαίτιος της κατάστασης στην οποία βρισκόμαστε σήμερα. Γιατί άφησε τον Γιωργάκη και το σκυλολόι του να κάνει κουμάντο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: