Σάββατο, Αυγούστου 20, 2011

Ο δικτάτωρ φοβάται...

Λιτή θα είναι φέτος λέει η παρουσία της "κυβέρνησης" στην ΔΕΘ. ΔΕ Θα γίνει η καθιερωμένη ομιλία του πρωθυπουργού στο Βελίδιο και στην Θεσσαλονίκη θα είναι μαζί του μόνο δύο υπουργοί. Έτσι θα είναι και εύκολη η απόδρασή τους, καθώς οι Θεσσαλονικείς δεν τους χωνεύουν και ιδιαίτερα.

Είμαι σίγουρος ότι τα ΠΑΣΟΚια θα είναι ενθουσιασμένα από αυτή την εξέλιξη. Σιγά μην κάνει την χάρη ο δικτάτωρ να μιλήσει στους υποτελείς του... Και πολύ μας είναι που γύρισε από τις διακοπές του να ασχοληθεί για να μας... ξανασώσει.

Όσο για τον ίδιο το Γιωργάκη; Νομίζει ακόμα ότι ξέρει τι θέλει ο λαός.

Ενημέρωση: Οι πηγές της χούντας πήραν πίσω τα της ομιλίας στο Βελίδιο. Θα γίνει, αλλά θα είναι "λιτή".

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

οχι ρε μαλακα να τρωνε και να πινουνε στα μπαρακια το τριημερο με λεφτα του λαου οπως εκαναν επι καραμανλη τα αθλια γαλαζια κοπροσκυλα που γλυφεις!!

Βασίλης Περαντζάκης είπε...

Επέστρεψε το ΠΑΣΟΚο; Τι έγινε; Σε διορίσανε με τις πράσινες ΜΚΟ; Α ρε... ξύλο που θες... στον πράσινο πισινούλη σου...

Ανώνυμος είπε...

κολλητε ειχα ταξει στον εαυτο μου να μην ασχοληθω με τα διαφορα ΄περιεργα΄ που γραφεις.....αλλα δεν γινεται ρε αρχοντα με εβγαλες απο τα ρουχα μου!!ελεος!!ημαρτον!!

Βασίλης Περαντζάκης είπε...

Τι λες ρε μεγάλε; Τόσο πρόβλημα έχεις να σου βρίζουν το αφεντικό; Άντε από δω διορισμένο ΠΑΣΟΚολαμόγιο... εσύ και το κάθαρμα ο δικτατορίσκος της δεκάρας.

Βασίλης Περαντζάκης είπε...

Και κάτι άλλο. Αν εσύ είσαι ευχαριστημένος με τον Γιωργάκη και τις μαλακίες της χούντας σου, να το πω στον χοντρό τον Βενιζέλο να σου βάλει ειδικά εσένα 50% ΦΠΑ... ζώο... για να πληρώσεις τις εγγυήσεις της Φιλανδίας.

Ανώνυμος είπε...

Άντε γαμήσου ρε πρασινοσκουλίκι, τράβα να κάνεις κανό μαζί με τον ανάπηρο αρχηγό σου.