Δευτέρα, Αυγούστου 08, 2011

Συνεχίζοντας τις διακοπές...

Ο Γιωργάκης άφαντος ακόμα...

Ένας φίλος και συνάδελφος παρεξηγήθηκε που συνέδεσα την εξαφάνισή του με θέματα στην εργασία, αλλά δεν κατάλαβε μάλλον ότι η αναφορά μου δεν ήταν αιτιατού, αλλά συσχετισμού. Δηλαδή την διαφορά του πραγματικού κόσμου με αυτόν που ζει ο ΓΑΠ. Δεν πειράζει όμως. Αυτού του είδους οι παρεξηγήσεις είναι συχνές και δεν υπάρχει τρόπο αποφυγής...

Ο ΓΑΠ λοιπόν, για να επανέλθω στην κριτική μου, συνεχίζει τις διακοπές του για δέκατη μέρα και το μόνο νέο που έχουμε για τον "Εθνικό" μας ηγέτη είναι ότι μίλησε τηλεφωνικός με την ρόμπα... εεε τον Ρομπάι.

Ποιος είναι αυτός θα μου πείτε. Α... μα δεν γνωρίζεται τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης; Αυτόν που μοιάζει με υποσιτισμένο ροφό; Ε με αυτόν μίλησε ο ΓΑΠ.

Και τι είπαν; Πηγές λένε... (αν είναι ανώνυμες να τις πιάσει  ο νόμος για τα blog παρακαλώ και να ταυτοποιηθούν πάραυτα) ότι κάτι είπαν.

Επίσης προχθές, με το που γύρισε ο Πρωθυπουργός από το κανό του έστειλε και μία επιστολή στον Μπαρόζο για να τον ευχαριστήσει για την απάντηση στην δική του επιστολή που είχε στείλει νωρίτερα. Και επειδή κουράστηκε... τον βλέπω πίσω μετά τον δεκαπενταύγουστο... εκεί κατά τις 31 Αυγούστου με 10 Σεπτεμβρίου!!!

Όταν θα γυρίσει όμως θα είναι φράπα το δέρμα του... Και θα είναι και... ξεκούραστος!!!


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://www.star.gr/politics/102192/

Demelene είπε...

Σιγά μην και δεν έκανε!

Ανώνυμος είπε...

Σώζει την χώρα ο άνθρωπος, σώζει την χώρα με το κολύμπι και την γυμναστική .. αυτή την γυμναστική τί την χρειάζεται με τόση μανία? Φοβάται τόσο πολύ μήν του επιτεθεί κανένας κατάμουτρα με γροθιές και μετά τον κλαίει η μανούλα του?